YANLIŞSIZ Parti İzmir İl Başkanı Sonsuz, Urla’da depremzedeleri müzakere etti

YANLIŞSIZ Fırka İzmir İl Başkanı Soyluluk Büyük Daima, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve İzmir’in Urla ilçesine yerleştirilen depremzedeleri ziyaret ederek önceki olsun dileklerini iletti.

DÜRÜST Öğür Urla İlçe Başkanlığını ziyaret fail Daima, partililerle tıpkı araya gelerek yapılan icraat üzerine değerlendirmelerde bulundu.

DÜRÜST Parti Urla İlçe Başkanı Murat Nart ve partililerle alay malay TCDD Urla Tatil Tesisi ve Afiyet Bakanlığı Urla Uluslararası Evgin Afet Yetişek ve Simülasyon Merkezine yerleştirilen depremzedeleri müzakere fail Daima, depremzedelerle tıpkısı müddet kardeş kardeş etti.

Geçmiş olsun dileklerini ileten Daim, yaptığı açıklamada, “Maatteessüf büyük benzeri kızdırma yaşadık. Binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Öncelikle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan yağmur, yaralılarımıza ivedili şifalar diliyorum. İzmir genelinde depremzedelerimizin bire bir kısmı evlerde bir kısmı de amme misafirhanelerinde ağırlanıyor. Devletimiz gereken bütün çalışmaları titizlikle yapıyor. Gelişigüzel ant olduğu gibi milletimizin beraberinde. Bizler inanıyoruz ve biliyoruz ki bu yaraları, cesamet ve kavim olarak ahali ele alay malay saracağız.” dedi.