MISIR EZMESİ HAMILE TIR DEVRİLDİ

ISPARTA’nın Eğirdir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında akdarı ezmesi iki canlı TIR devrildi. Kazayı belli belirsiz çorlu atlatan sürücü, bambaşka tıpkısı aracın kendisini sıkıştırması zımnında ilçe yaptığını söyledi.

Kaza, saat 13.00 sıralarında Miskinler yokuşunda meydana geldi. Konya Karapınar’dan yüklenen darı ezmesinin taşındığı İhsan Sarban idaresindeki 42 ACR 935 Plakalı 42 ABS 148 dorse plakalı TIR, sürücünün kontrolünden çıkarak yan yattı. İhbar üstüne ilçe adına polis güçleri, esenlik, itfaiye aracı ve karayolları ekipleri gönderme edildi. Belli Belirsiz yaralanan sürücü İhsan Sarban özlük imkanları ve çevreden yetişenlerin yardımı ile kurtarıldı. TIR’ın dorsesinde yüklü darı ezmeleri ise yola saçıldı. Ekiplerin güvenlik aldığı yolun temizlenmesi ve TIR’ın kaldırılması üzere emek başlatıldı.

İhsan Sarban, bir aracın kendisini sıkıştırdığını öne sürerek, “Önümde bile siyah tıpkı taksi fren yaptı. Arabayı durdurmaya çalışırken, canip yattı. Ego henüz önce bu bölgede hiç çalışmadım. Bu şirkette üstelik 1 haftadır çalışıyorum. Başka yoldan, Dinar yolundan gidecektim. Malı tasdik edeceğim vadi bu yolu özellikle tanım ettiği için buradan geldim” dedi.