Göztepe, 90 dönme sonraları taraftarıyla buluşuyor

Göztepe, Başakşehir ile oynayacağı tedbir maçıyla alay malay 90 günce aranın peşi sıra taraftarıyla buluşacak. Antrparantez müsabakanın bilet gelirleri üstelik depremzede vatandaşlara bağışlanacak.

Spor Dip 1. Loda ekiplerinden Göztepe, 27 Teşrinisani 2022’dahi Altay ile oynanan derbi müsabakasında yaşanan olaylardan ortalık 4 karşılaşma seyircisiz oynama cezası almıştı. İzmir temsilcisi, Manisa FK, Sakaryaspor, Bodrumspor ve Bandırmaspor maçlarında bu cezayı tamamladı. İzmir temsilcisi, böylece Başakşehir ile oynanacak tedbir karşılaşmasında taraftarıyla buluşacak.

Müsabakanın geliri depremzedelere

Göztepe, format üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ili etkileyen sarsıntı üzere tekmil imkanlarını seferber etmeye bitmeme ediyor. Henüz geçmiş pakt namına bir nice arkalama malzemesini bölgeye tırlarla gönderen zerrin-kırmızılılar, şimdi dahi bilet gelirinin depremzede vatandaşlara bağışlanacağı ayrımsız tedarik maçı düzenledi. Süper Kütle ekiplerinden Başakşehir’in mihman olacağı karşılaşma 25 Küçük Ay Cumartesi haset saat 16.00’da Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak.

En fasit bilet 55 TL

Göztepe – Başakşehir mücadelesinin bilet fiyatları ilişik kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

Karşılaşma için takkadak VIP 200, Şarki ve Güney tribünleri satışa açılacaktır. Zaruri görülmesi halinde Gün Batısı ve Kuzey sekilik biletleri birlikte satışa sunulacaktır.

Maç için Passolig Iri zorunluluğu bulunmamaktadır. Tekmil gelirinin depremzede vatandaşlara bağışlanacağı tedarik maçında tıknaz biletleri çürük olacak.

Bilet fiyatları şu şekilde:

1. Set: 365 TL

2. Set: 145 TL

3. Takım: 55 TL – İZMİR