“Ayrımsız Icar Tıpkısı Yuva” kampanyasına bağlanan şahsın sözleri dikkat çekti! Hediye özne emanet Sedat Peker mi?

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve sosyal kooperatif statüsünde fayda amacı gütmeyen tıpkısı kuruluş olan ihtiyacharitası.org, depremzedelerle tesanüt amacıyla ‘Aynı Icar Bir Yuva’ kampanyasını mazi baştan hayata geçirdi.

330 MİLYON LİRA TOPLANDI

Halk TV hususi yayınıyla gerçekleştirilen kampanyada 33 bin 98 aileye icar desteği için 330 milyon liralık toplandı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Bronz Soyer, “Hedefimizi aştık” açıklaması yaptı.

“KAVGA ÜZÜCÜ” İSİMLİ VATANDAŞTAN 50 MİLYON TL BAĞIŞ

Kampanyaya 50 milyon TL bergüzar yapan Çekişme Kirici isimli bire bir yurttaş ise kısa sürede gündem oldu. KKTC’den yayına bağlandığını tabir eden Cidal Keskin, “Ev şirketi adına, Yunanistan’dan 50 milyon TL affetmek istiyoruz” dedi.

“KIZLARIM LİNA VE DİĞER KIZIM MİNA ADINA BAĞIŞ YAPIYORUM”

Konuşmasının devamında ise “Kızlarım Lina ve sair kızım Mina, onların yerine bu bağışı yapıyorum. Biz temas antlaşma Türküz, Türkiye’nin yanındayız. Tekrardan Türkiye’de ölen aileler için onların acısı bizim acımız” ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYAYI SALLAYAN İDDİA

Bu gelişmenin peşi sıra toplumsal medyada patırtılı getiren bir tez ortaya atıldı. Kullanıcılar bağışı işleyen kişinin andığı Line ve Mina’nın isimlerinin Sedat Peker ile benzeri olmasına dikkat çekti.

BAĞIŞI YAPAN KİŞİ SEDAT PEKER Mİ?

“Savaş Keder” ismiyle kampanyaya 50 milyon TL bağışlayan kişinin Sedat Peker olduğu iddiası içtimai medyada çok sayıda kullanıcı marifetiyle dahi dile getirildi. İşte o yorumlardan bazıları;