Dicle Zindelik tam imkanlarıyla depremle mücadeleye destek veriyor

Dicle Cıvıltı başta gönüllülük harbi icraat gelmek amacıyla evvel günden başlayarak bölgeye yaşam malzemesi, barınma ve yiyecek desteğinde bulunmayı sürdürüyor.

Kahramanmaraş Pazarcık ilçesi başta koyulmak üzere Diyarbakır ve Şanlıurfa’yı üstelik etkileyen deprem sonrası, Dicle Faaliyet gönüllülük hak hizmetlerine hızlı hızlı başladı. Dicle Ruh, Diyarbakır ve Şanlıurfa’daki merkezlerini depremzede vatandaşların hizmetine açarak, 3000’ini aşan vatandaşa 24 saat esası ile tahaffuz ve yunak yemek hizmeti veriyor.

Dicle Cümbüş 25 yabanlık özel arama istirdat ekibi ise AFAD koordinasyonunda Diyarbakır’daki kontrol kurtarma çalışmalarında fariza alıyor. Dicle Hareketlilik, öz bölgesindeki bu hizmetlerinin yanı sıra, eksiksiz imkanlarını depremden etkilenen şehirler için de seferber etti. Şirkette görev eden 100 müteharrik hasbilik hakikat olarak Adıyaman, Kahramanmaraş ve Hatay’daki taharri kurtarma faaliyetlerine katılıyor.

Diğer taraftan bölgenin ihtiyaç duyduğu battaniye, ısıtıcı ve çadır üzere anne yaşam malzemelerinin bile hazırlık ve dağıtımına müteveccih çalışmalar gerçekleştiren müşareket, taharri kurtarma faaliyetlerinin kocaman ekipmanları ortada düzlük düz elektrik üreteci ve vinç gibi ekipmanların bölgede kullanılmasına yönelik hazırlık çalışmaları gerçekleştiriyor.

Sorumluluk bölgesi süresince düzlük alan şehirlerde kışa tedarik çerçevesinde birlik bakım ve tamir çalışmalarını önceleri tümleç Dicle Hayatiyet, gerçekleşen iri hareket sonrası bölgede meydana gelen hareketlilik arızalarına dahi anında karışmak üzere umum yer ekipleri ile kilolu düzentileme harcıyor.

Şirketin vabeste bulunduğu Eksim Holding bünyesinde cümbüş gösteren Eksun Besin yoluyla 25 ton un deprem bölgelerinde kullanılmasına müteveccih yola çıkardı. – DİYARBAKIR