Depremzede vatandaşlar Gülüç’e geldi

Kahramanmaraş’da meydana mevrut ve 10 ili etkileyen depremde evlerini ayrılma yazar değişik şehirlere yerleşen depremzede vatandaşlar Zonguldak’ın Ereğli ilçesine ilişkin Gülüç beldesine de geldi.

Gülüç Belediye Reisi Gökhan Mustafa Demirtaş, eşi Işıl Demirtaş, divan üyeleri ve Gülüç Mahalle muhtarları ile depremzede vatandaşları müzakere ettiler. Ziyarette vatandaşların ihtiyaçları, görüşmeler yapılarak dinlendi.

Gülüç Belediye Başkanı Demirtaş, vatandaşların rahatı üzere elimizden gelen seçme şeyi yapacaklarını belirten Demirtaş sözlerine şu şekilde devam etti, “Meclis üyelerimiz Mustafa Sarı, Şükrü Arslan, Muhtarlarımız Recep Hasçelik, Çağlayan Özcan ve Eşim Işıl hanım ile gelişigüzel depremzede vatandaşlarımızı mülakat ederek elimizden geldiğince acılarını paylaşmaya çalıştık. İnşallah yaralarımızı alay malay sarıp, tek yürek, yegâne güç yerine bu ağırlık günleri bütün bu arada aşacağız. Vatandaşlarımızın rahatı amacıyla elimizden geleni yapacağız. Yakınlarına sesleniyoruz. Gözünüz tek şekilde arkada kalmasın. Emanetiniz başımız gözümüz üzerine” dedi. – ZONGULDAK