Aracına apışık mermi çıkmış etti

Aracına yorgun mermi derkenar etti

MARDİN – Mardin’in Nusaybin ilçesinde hayatiyetli tıpkı yurttaş, sabahleyin aracının başına geldiğinde otomobilinin tavanına yorgun mermi eski ettiğini gördü.

Nusaybin’bile aktif Yusuf Şengül, aracını evinin essah park ettikten bilahare evine gitti. Gece geç saatlerde evinin sağlıklı silah sesleri duyduğunu belirten Şengül, sabah aracının yanına gittiğinde tavanda ayrımsız mermi çekirdeği gördüğünü belirtti. Acilen polis ekiplerine fen veren Şengül, ekiplerin olayla ilgili incelme başlattığını kaydetti.

“O esas şahit olmamamız bizim amacıyla nazik ayrımsız şanstı”

Sabah mermi çekirdeğini gördüğünde şaşırdığını kaydeden Yusuf Şengül, “Yılbaşı gecesi saat 12.00 civarında Nusaybin’üstelik mevcut Seyda sitesinin önüne otopark ettim. Şeb silah sesleri geliyordu. Şeb saat geç olunca uyuduk. Sabahleyin uyanıp arabamın yanına geldiğimde arabamın tavanında kurşun çekirdeği olduğunu gördüm ve hemencek polisi aradım. Polisler geldi ve mazbata tuttular. Belli gece sesleri mevrut silahlardan birisinden güçsüz kurşun eski etti. Mazbata tuttuk ve vacip mercilere ifademizi verdik. İnşallah böyle benzeri olay kimsenin başına gelmez. O dakika arabanın içinde olmamamız, o asıl tanık olmamamız bizim üzere balaban bire bir şanstı. Güçsüz merminin her hangi aynı insana değmesi dahi olabilirdi. Hakeza bir şey olmadığı süresince mutluyuz. Mermi çekirdeğini bile polis güçleri arkadaşlar delil adına aldılar” şeklinde konuştu.