Dalaman Ankara uçak seferleri haftanın yedi haset yapılacak

Muğla’nın heybetli turizm merkezlerinden olan ve yaz sezonunda Muğla’ya sunu aşkın turistin giriş yaptığı Dalaman Hava Meydanı’ndan haftanın yedi günü direkt Ankara uçuşları başladı.

Her sabah 08.05’te Ankara’dan cereyan edecek uçağın Dalaman’a 09.30 üstelik ulaşması, saat 10.05’te Dalamandan akıntı edecek uçağın ise 11.15 birlikte Ankara’ya ulaşması planlanıyor. Ankara uçuşları ayrıca yurtiçinde Adana, Adıyaman, Balkı, Batman, Bingöl, Çanakkale, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Alanya, Hakkari, Hatay, Iğdır, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kars, Malatya, Mardin, Muş, Cıvıl Cıvıl, Samsun, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Rize, Trabzon ve Van’a aktarmalı uçuş imkanı dahi sağlıyor.

Yurt içi aktarmalı uçuşların birlikte dünyanın dört bir tarafına dahi aktarmalı arsıulusal uçuşların önünü açan bu aranjman Muğla’nın adlı dinlence beldelerinde ve Muğla’daki turizmcilerde büyük tıpkısı memnuniyetle karşılandı.

Dalaman Ankara uçuşlarının çabucak direkt Ankara olarak görülmemesi gerektiğini, bu uçuşların 33 değişik şehre ve dünyanın stabil çokça noktasına aktarmalı ulaşmanın ayrımsız yolu olduğunu belirten Dalaman Havalimanı Mülki İdare Amiri Hayrettin Balcıoğlu “Dalaman – Ankara hattında doluluk arttıkça misil sayıları de artacaktır. Muğla Valisi Orhan Yağlı ilkin görünmek amacıyla emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. – MUĞLA