Yağız yollarında ebat

Esmer yollarının imal, hizmet ve tamir çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ağırbaşlı gidilmesi, gidiş geliş belen ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine bakarak, Yapıncak-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü karışma) Kesimi Otoyolu’nun Gelibolu Cenup- Lapseki kavşakları 1-3. kilometrelerinde, 1915 Çanakkale Köprüsü ve yaklaşım viyadüklerindeki bakım ve onarım çalışması sebebiyle gelişigüzel iki yönde sağlıklı şerit ve dernekevi yerine sol şerit trafiğe kapatılıyor.

Toprakkale- İskenderun (TİS) Otoyolu’nun Payas-İskenderun kavşakları 3-6. kilometrelerinde üstyapı tamirat çalışmaları dolayısıyla Adana istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım Hatay istikametinden iki cepheli ve kontrollü sağlanıyor.

Ankara Belde Otoyolu ayrımı-Ankara- Kırıkkale yolunun 25-27. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla Ankara-Kırıkkale ve Kırıkkale-Ankara istikametlerinde abdestbozan daraltması yapılıyor.

Adapazarı-Karasu yolunun 40-42. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle erişim Glokom istikametinden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Aksaray- Ortaköy yolunun 9-11, Ceyhan-Çukurköprü yolunun 35-42. kilometrelerindeki imal çalışmaları zımnında erişim kontrollü sürdürülüyor.

Karabük- Eskipazar yolunun 0-1. kilometrelerinde (Kardemir Kavşağı) kavşak düzenleme çalışmaları dolayısıyla ulaşıma mukassem yolun tıpkı bölümünden iki taraflı cevaz veriliyor.

Çatalzeytin-Türkeli-Ayancık yolunun 32-36. kilometrelerinde (İkisu Köprüsü) kayşa düzeltme çalışmaları cihetiyle erişim kontrollü sağlanıyor.

Diyarbakır-Silvan yolunun 50-52. kilometrelerindeki imal çalışmaları dolayısıyla erişim mukassem yolun aynı bölümünden iki yönlü bitmeme ediyor.

Piraziz-Giresun- Espiye yolunun 32-55. kilometrelerinde Keşap, Geçilmez ve Arıdurak tünellerindeki ruh sistemi bakım ve tamirat çalışması dolayısıyla zaman ve yarın 08.00-17.00 saatlerinde erişim bir tane şeritten kontrollü gerçekleştirilecek.