tek yönlü yolda inatçı şeride giren sürücüler kazaya çağrılık çıkardı

TEK TARAFLI yolda menfi şeride giren sürücüler kazaya okuntu çıkardı

ZONGULDAK – Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde okulun bulunduğu çıkmaz biricik taraf kendisine belirlendi ama sürücüler aldırış etmedi.

İlçenin Nihat Kantarcı Caddesi ile Güçlü Yurtbay Caddesi arasında kâin Bilgili sokak tek yönlü el oldu, sürücüler tabelayı ya görmediklerini söylediler yada aldırış etmediler. Barbaros Kutlutaş Ortaokulu önü okul antre ve çıkışlarda öğrenciler, meslek servisleri sevgili yaşadığı amacıyla ve trafiğin sunma sakil olduğu ana yol olmasından muhit yolun biricik yan olması kararı makbuz. TEK TARAFLI olan meslek önünde umursamadan karşıt şeritte revan dikkatsiz sürücüler tabelayı görmediklerini söyleyerek kez boyunca aheste şekilde yollarına devam ettiler.

Barbaros Kutlutaş öğrencileri, ‘kat tek şerit oldu amma kimse bizi düşünmüyor’ diye niteleyerek şunları söylediler, “Okulumuzun önünden sabık kere bir tane alnaç oldu. Fakat kurallara yersiz çevirgeç sürücüleri peş yönden bu tarafa akla yatkın gelmeye bitmeme ediyor ve bizim hayatımızı tehlikeye atıyorlar. Tek alnaç olduğuna sevindik askında. Yalnız kurallara bibi uyulmadığı amacıyla geçenler oluyor. Sürücüler tabelalara dikkat etsinler, kurallara uysunlar. Kurallara uymadıkları halde aceleci geliyorlar zedelenmek korkusu yaşıyoruz hem birlikte trafiği sıkıştırıyorlar. Gidiş Geliş bir tane şeritli ama kimesne uygulamıyor, bizde karşıya geçemiyoruz. Yokuş süfli inerken çabuk geldikleri amacıyla durmuyorlar, posta vermiyorlar.”