Soylu’dan PKK’ya katılması üzere tendürüst kızı kandıran bozuk HDP kaymakamlık başkanıyla ilgilendiren paylaşım Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütüne kaçırılmaya çalışılan 15 yaşındaki kız çocuğunun asayiş güçlerinin operasyonuyla kurtarıldığını anımsatarak, “Bu çocukları size karşın okullarına ve geleceğe hazırlayacağız. Akıbet nefesimize kadar savaşım edeceğiz.” ifadesini kullandı.

Bakan Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 15 yaşında terör örgütüne kaçırılmaya çalışılan kız çocuğunun, ailesinin şikayeti, Mersin Emniyetinin takibi ve asayiş güçlerinin Mardin Kızıltepe’ye götürülürken düzenlediği operasyonla kurtarıldığını aktardı.

Soylu, şunları kaydetti:

“Cenabıhak evlatlarımızı HDPKK’dan korusun. 15 yaşındaki kız çocuğunu kaçırıp terör örgütüne doğrulama etmeye müteharrik can; HDP Toroslar kaymakamlık çarkıt herif başkanı ve halen DBP Mersin İl Temsilcisi Stabil İnce adında bir dun. Kılıçdaroğlu’nun şımarttığı sahiplendiği ortakları. Bu çocukları size karşın okullarına ve geleceğe hazırlayacağız. Size ve efendilerinize karşın. Sonuç nefesimize büyüklüğünde savaşım edeceğiz.”