PlayStation 5’in baştan stoklara geleceği gündüz ortaya imdi

Yakın zamanda sâdır yeni çocuk oyun konsolu PlayStation 5′in, çıktığı an fiktif ile stokları tükenmiş durumda. Bu birlikte herkesin aklına “PlayStation 5 stoklara hangi zaman gelecek?” sorusunu getiriyor. Bu soru yalnız Türkiye ’da değil tamam dünyadaki oyunseverler aracılığıyla birlikte soruluyor. Çünkü elden Türkiye ’de değil, dünya genelinde PS5 ’e az çok ağır tıpkı murat var ve stoklar tükenik durumda. 2021 yılı ile birlikte artık sevenlerini mağdur girmek istemeyen Sony, büyük ayrımsız PlayStation 5 sevkiyatını başlatmak için. Sony’den mevrut bilgilere göre Japon ortaklık, bu ay içinde istif sorununu benzeri nebze olsun ortadan gidermek istiyor.
Satışa çıktığı önce günden bu yana oyuncuların ilgisini calip konsol, karaborsaya düşerek fahiş fiyatlarla satışa sunulmuştu. Ancak mevrut bilgilere bakarak Sony, 7 Karı tarihinden itibaren üçüncü iri sevkiyatla mağazalara PlayStation 5 konsollarını ulaştıracak. Özellikle 7 Sülale ve 12 Eş tarihleri ortada yapılacağı tamlanan üçüncü sevkiyat için rastgele mutluluk bilgisi verilmedi. Fakat iddialara göre bu sevkiyat, Avrupa Birliği ve diğer Avrupa ülkelerinde gerçekleşecek.
Gelişigüzel ne kadar gerçekleşecek sevkiyatın Avrupa Birliği ve başka Avrupa ülkelerine yapılacağı belirtilse bile mevki ismi paylaşılmıyor. Fakat yeniden birlikte beklenen sevkiyatın yukarıdaki tarihler arasında ülkemizde olmasını bekleyebiliriz. Satışa çıktığı önce 4 haftada 3, 5 milyon sayı satarak PlayStation tarihinin rekorunu elinde bulunduran PlayStation 5, stoklara gelse da alelacele tükenecektir. Bu nedenle belirttiğimiz tarihler ortada elinizi çabuk tutmanızda yarar var.