Önceki bıçakladı sonradan bıçaklandı, o anlar kameraya yansıdı

Önce bıçakladı sonraları bıçaklandı, o anlar kameraya yansıdı

Konya’da bıçaklı savaş düzenlilik kamerasına yansıdı

KONYA – Konya’da çıkmaz üstünde aralarında cüzdan çalınma meselesi olan iki hayat beyninde bıçaklı kavga artık. İki kişinin birbirini bıçakladığı görüngü hatırat ise düzenlilik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, güzeşte akşam meydana mevrut olayda İbrahim D., Bosna Hersek Mahallesi’ndeki arkadaşlarının evine her an eş arkadaşları olan Cebrail Ö.’yü çağırdı. Eve mevrut Cebrail Ö. masa konusunda içerisinde 4 bin liralık mülk olan cüzdanını bıraktı. Evde uyuyup artan Cebrail Ö, uyandığında cüzdanının ve arkadaşlarının olmadığını fark etmesi üstüne polis merkezine anbean cüzdanının çalındığını belirtti ve evde bulunanlardan şikayetçi oldu.

Aracı izlem ederek şikayetçi olduğu kişiyi bıçakladı

Bıçakla cerh olayı ise, bugün saat 21.30 sıralarında dalan Selçuki ilçesi, Bosna Hersek Mahallesi, Zerre Çıkmaz üzerinde meydana geldi. Geçmiş cüzdanı çalınan Cebrail Ö., bugün akşam ezanı saatlerinde Bosna Hersek Mahallesi’nde aracıyla gezdiği tam fenomen sırasında evde mevcut İbrahim D’nin 06 DH 572 plakalı aracını ayırt etti. Cebrail Ö., strateji ettiği İbrahim D’nin aracını Zerre Çıkmaz üstünde durdurdu. İkili ortada cüzdan çalınma meselesinden sâdır yavuklu tartışmanın kavgaya dönüşmesi üstüne Cebrail Ö. ve İbrahim D. yanlarında kâin bıçakla birbirilerini yaraladı. Çevredeki vatandaşların ihbarı konusunda fenomen namına keyif ve polis güçleri ekipleri sevk edildi. Yaralılara geçmiş engelleme olay durumunda yapılırken, İbrahim D. Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, Cebrail Ö. ise Beyhekim Izzet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Sırtından bıçaklanan İbrahim D’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olay hatıra güvenlik kameralarına yansıdı

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri kavgaya karışan kişilere ilgili araçlarda tutamak çalışması yaptı. Çıkmaz üzerinde sâdır cenk yadigâr ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, Cebrail Ö’nün strateji ettiği İbrahim D’nin aracını durdurması ve ikili arasında çıkan tartışma sonrası Cebrail Ö’nün İbrahim D’yi bıçakladığı, daha sonradan İbrahim D’nin ise Cebrail Ö’yü bıçakladığı görülüyor.

Olayla ilgilendiren anket sürüyor.