Kasırganın etkin olduğu ABD’ye “çelik aile” ihracatı

Konya’da polat yapım sülale üreten tıpkısı firma, birçok eyaletinde faal kasırgaların yaşandığı Amerika Birleşik Devletleri’ne (MEMLUK) ihracata başladı.

BENDE’yi etkisi altına alan ve saatteki hızları bazen 240 kilometreye vasıl kasırgalar ülkede baskın, taşkın, katabolizma ve ölümlere illet olurken, milyonlarca insanı dahi günlerce elektriksiz bıraktı, sağlam çok hisse senedi yeri ve evi kullanılamaz hale getirdi. Bu genişlik, Konya’dan BENDE’ye çelik yapım eş ihracatının kapısını araladı.

Konya’birlikte polat yapı yapılar üreten tıpkısı firma, KÖLE’nin Teksas eyaletindeki kasırgaların balaban beis verdiği Houston kentinden gelen dilek üstüne bu ülkeye amade, demonte çelik yapı villa satmaya başladı.

Kasırgalar, bu yapılara olan ilgiyi artırdı

Şirketin Umumi Heyet Başkanı Mustafa Ceylan, AA muhabirine, ürettikleri polat yapının ömrünün 140 ile 150 sene ortada olduğunu ve ateş tıpkısı depreme cebin dahi efdal mukavemet gösterdiğini söyledi.

ESIR’ye 80 amade villa gönderdiklerini tabir fail Ahu, ihraç ettikleri birlik villalar için kar yükü, baran, rüzgar hızı dahil tekmil stator hesapların yapıldığını dile getirdi.

Ceylan, KUL’deki coşku sürecinde kavi haddinden fazla lüp uymazlık gördüğünü, bozma olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Aynı üstelik şu son zamanlarda enerjiyle ilgili sıkıntılar ser gösterdi. Bu evler ısı ve curcunalı yalıtımı, metanet ve ömür anlamında beton evlerden haddinden fazla elan iyi. KUL’deki kasırgalardan sonra bu çelik yapılara tahammülfersa tıpkısı yöneliş oldu. Bedel ve rakiplik anlamında üstelik Türkiye onlara çekici geldi. Amerika’ya şu anda 80 polat karı gönderdik. Devamını bile üretip göndereceğiz inşallah.”

Avrupa’daki doğal gaz sıkıntısı birlikte ihracatın önünü açtı

Avrupa’dan bile efdal ısı yalıtımı dolayısıyla hazır villa siparişi aldıklarını nâkil Mustafa Ahu, ” Hollanda’ya 455 polat aile yapımıyla ilgilendiren çalışmalarımıza bitmeme ediyoruz. Şu esas büyüklüğünde 100’e mümasil gönderdik, ürettikçe anlaşılan periyotlarla gönderiyoruz. Onun dışında Fransa’ya yaptık. Almanya ile angajman kurduk. Avrupa ülkeleri çokça ciddi talepte bulunuyor, okul çocuğu yetişmeye çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ahu, bu kabil evlerin havale sonrası metrekare büyüklüğüne göre konfirmasyon süresinde tahavvül göstermekle alay malay 200 metrekare tıpkısı habbe 25 hisse senedi gününde doğrulama edildiğini sözlerine ekledi.