KONESOB ‘14001-Mekân Dümen Sistemi Belgesi’ almaya doğruluk kazandı

Türkiye’dahi ilklere imza atarak öncü Bağlantı haline mevrut Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB), Türk Standartları Enstitüsü (TSE) marifetiyle, 14001-Çevre Dümen Sistemi Belgesi aldı.

TSE marifetiyle, Konya Birleştirme Uran Bölgesi’nde düzenlenen ‘TSE Göz Buluşmaları ve Şişko Doküman Töreninde, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği dahi yıpranmamış tıpkısı belgesine elan kavuştu. 9001- Kalite Hile Sistemi, 10002- Müşteri Memnuniyeti Dümen Sistemi, 13811 Hıfzıssıhha ve Sanitasyon Idare Sistemi, TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgelerinin ardından nitelik hizmet ve standardını yükselterek daha ilk olduğu kabilinden gine Türkiye’üstelik bir başlangıçta altına imza atarak 14001- Yer Dümen Sistemi TSE Belgesini aldı. Konya Büyükşehir Belediye Reisi Maksat İbrahim Altay, TSE Başkanı Mahmut Sami Delimsirek, Konya Endüstri Odası Başkanı Mustafa Büyükeğen, OSBÜK ve Konya OSB Başkanı Memiş Kütükcü, Konya Havza Koordinatörü Mehmet Saika, KONESOB’a kapalı Nazar Başkanları ve havza sanayicilerinin bile katıldığı törende, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Aşure Ayı Karabacak, 14001- Yer Dalavere Sistemi Belgesini TSE Başkanı Mahmut Sami Delimsirek ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’dan teslim aldı.

Başkan Karabacak, “Bağlantı adına gine ayrımsız unsur imza attık ve 14001- Belde Idare Sistemi Belgesini almanın sağlıklı gururunu ve onurunu yaşıyoruz. Türkiye genelindeki 81 Birliğe emsal olduk. Esnaf ve Sanatkarımızın yerine çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Belgenin Birliğimize, Esnaf Teşkilatımıza ve camiamıza filinta olmasını dilek ediyorum” dedi. – KONYA