Karabük İdman Yurdu ile Zonguldak Kömürspor, depremzedeler yararına hukuk maçı yapacak

Lehçe Dünkü Ligi (BAL) 5. Kol’ta uğraş fail Karabük İdman Yurdu ile TFF 2. Kütle Kırmızı Ekip takımlarından Zonguldak Kömürspor, “Asrın felaketi” adına nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelere arkalama amacıyla düzenlenen 2. tedbir maçını 26 Gücük Ay Münasebet günü oynayacak.

Karabük İdman Yurdu Pakt Başkanı Yoksulluk Aydım, yaptığı bağlanmış açıklamada, depremzedeler yararına 22 Şubat’ta düzenlenen maçta, Zonguldak Kömürspor ile Zonguldak’ta karşılaştıklarını hatırlattı.

Aydım, işçi, amele ve madenci şehirleri olan Karabük ve Zonguldak’ın, ortak paydada buluştuğunu kaydederek, maçın bağlanak ve kardeşlik mesajının verildiği manidar ayrımsız kombinezon olduğunu bildirdi.

Karabük’te 26 Şubat Aksata günü depremzedeler yararına oynanacak olan 2. tedbir maçına bile vatandaşları davet fail Aydım, “Bizleri Zonguldak’ta arz iyice şekilde ağırlayan, Zonguldak Kömürspor Umumi Heyet Başkanı Salih Demir’e ve değerli yönetimine, Zonguldak halkına, organizasyonda işyar cemi personele teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.