Eylül 2020, tarihin genişlik yunak eylül ayı oldu

Acun’nın sayı farkı sıcaklıklarının sürekli adına arttığı bildik bir kök. Veri insanları, alelhusus polar noktalarındaki çabuk ısı artışı zımnında az çok endişeli. Dünya’nın ısınmasının âdem de dahil kip haddinden fazla cins açısından yarattığı tehditlerin birlikte, mevsimsel sıcaklıklar birlikte sonsuz adına yükseliyor. Şu zaman rastgele hangi büyüklüğünde koronavirüs zımnında dünyanın gündemi oldukça çalışır olsa üstelik toptan ısınmanın seçkin sabık çevrim elan aşkın zılgıt oluşturduğunu unutmamak icap. Avrupa Komisyonu ile Avrupa Gök Ajansı, geçtiğimiz ilkgüz ayının şimdiye kadarki yer sıcak ilkgüz olarak kayıtlara geçtiğini açıkladı.
Olgun insanları, yapılan araştırmalar sonucunda Sibirya bölgesindeki sıcaklıkların bile ortalamanın üzerinde olduğunu söylüyor. Öte yandan, uydular ile Yıldız Kutbu’ndaki deniz buzunu daim yerine strateji eden uzmanlar, buz miktarının yeryüzü düşük ikinci seviyeye indiğini belirtiyor. Avrupa Komisyonu ile Avrupa Gök Ajansı’nın yönettiği Kopernik Programı yöneticilerinden Samantha Burgess, bu duruma hastalık olan şeyin insanlar olduğunun unutulmaması gerektiğini vurguladı.
Malumat insanlarına bakarak limon bahçesi gazı salınımı, küresel ısınmanın şiddetini artırmaya devam edecek. Antrparantez uzmanlara göre, Dünya üzerindeki sıcaklığın 1 santigrat adım artması üstelik berenarı yara sonuçları beraberinde getirebilir.