Denizli OSB’de ILO Ofisi İŞMEP programı lansman konferansı gerçekleştirildi

Denizli Organize Endüstri Bölgesi Müdürlüğü ve Arsıulusal Mesai Örgütü (ILO) işbirliğinde ölçülü İşyerinde Mesleksel Yetişek ve Hareket Programı (İŞMEP) tanıtımı Uluslararası Mesai Örgütü yetkililerinin katılımıyla Denizli Tevhit Uran Bölgesi Müdürlüğü Konuşma Salonu’nda gerçekleştirildi.

Denizli Tevhit Sanayi Toprak Müdürü Ahmet Taş, Arsıulusal Çalışma Örgütü (ILO) Proje Koordinatörü Vekili Varol Dur, PAÜ Himmet Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Oğuz Karadeniz, İl Barhana İdaresi Müdürü Abdullah Yılmaz, ILO İŞMEP Izlence Koordinatörü Emine Badem Gülekçi, ILO Denizli İŞMEP Program Danışmanı Bahar Bahçe, Denizli İşkur İl Müdür Yardımcısı, Honaz İlçe Insan Müdürü Hüseyin Yılmayan, Honaz İlçe SGK Müdür Muavini, Honaz Ahali Terbiye Merkezi Müdürü ile şirketlerin İşveren Temsilcilerinin ve İşletme İnsan Kaynakları Müdürlerinin katıldığı konferansta Denizli İLO Ofisi İŞMEP Proje Koordinatörü Hakkı Öztürker, Yer Koordinatörü Işıl Elif Arslan, Eğitim Koordinatörü Süleyman Tepeli Tarla Kuşu ve Saha Asistanı Muhammed Elemar’da amade bulundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın peşi sıra küşat konuşmalarına geçildi. Konferansın açım konuşmasını Arsıulusal Iş Örgütü (ILO) Proje Koordinatörü Vekili Varol Dur yaptı. Ardından Denizli İl Kafile İdaresi Müdürü Abdullah Yılmaz, Pamukkale Üniversitesi Emek Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Oğuz Karadeniz ve Denizli İLO Ofisi Vadi Koordinatörü Işıl Elif Arslan müracaat ve sunumlarını gerçekleştirdiler. “Mukayyet İstihdama Geçiş” ve “İŞMEP Tanıtım” sunumlarının akabinde konferansın istifham ve karşılık bölümüne geçilerek katılımcıların sorularına cevaplar verildi. Ikbal ve temennilerin peşi sıra güç bire bir paydaşlık ve özden strateji edilen Denizli Tevhit Uran Bölgesi Müdürlüğü ILO Ofisi İŞMEP tanıtım konferansı sona erdi. – DENİZLİ