Çalıştırıcı Holding’in Ceo’su Çakıroğlu: 4 Tanker Akaryakıt Sarsıntı Bölgelerine Yankılanmak Amacıyla Yola Daha Çok, 5 Tanker Elan Yola Çıkacak

KOÇ Holding’in CEO’su Uzun Çakıroğlu, 10 ilde yıkıma illet olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin peşi sıra, taharri istirdat çalışmalarına katılan 236 ortaklık çalışanının 13 kişiyi çöküntü altından kurtardığını belirterek, “Esbak akşam ezanı bakımından 4 tanker akaryakıt yer sarsıntısı bölgelerine yansımak için yola bundan sonra, bugün itibarıyla 5 tanker henüz yola çıkma şekilde planlama yapıldı” bilgisini paylaştı.

ANTRENÖR Holding’in CEO’su Levent Çakıroğlu, yaptığı kayıtlı açıklamada, topluluk kendisine, hareketlilik gösterdikleri bir nice alandaki şirketleriyle alay malay zelzele felaketinin yaralarını başlamak ve gerekseme sahiplerine birden aksetmek için depremlerin meydana geldiği bölgelerde şümullü bir mücahede yürüttüklerini belirtti. Çakıroğlu’nun, ANTRENÖR Holding’in toplumsal medya hesabından bile paylaşılan açıklaması şöyle:

“KURTULANLAR SONUÇ AŞAMA BATI YAŞAM KOŞULLARI İLE KARŞI KARŞIYA: Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve bir nice ilimizi etkileyen depremlerin dip üzüntüsünü yaşıyoruz. Açıklanan bilgilere göre binlerce vatandaşımız yaşamını yitirdi, binlerce vatandaşımız yaralandı. Güçlü çok binanın hasar görmesine hastalık olan depremden esen kurtulan vatandaşlarımız ise maatteessüf akibet evre okkali hayat şartları ile karşı karşıya.

YARALARI KISALTMAK İÇİN KAPSAMLI BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜYORUZ: Belletici Topluluğu yerine, zindelik gösterdiğimiz birçok alandaki şirketlerimizle birlikte sarsıntı felaketinin yaralarını dercetmek ve ihtiyaç sahiplerine bir anda yankılanmak üzere depremlerin meydana geldiği an itibarıyla kapsamlı bir say yürütmekteyiz. Bu bağlamda şirketlerimizin katılımıyla oluşturduğumuz Akse Koordinasyon Merkezimizde, sahadaki müstacel ihtiyaçların belirleme ve teminini sağlıyor; ilk yardım ve istirdat çalışmalarına katılacak ekiplerimizi bölgeye yönlendirmek amacıyla hazırlıkları koordine ediyoruz.

236 ÇALIŞMA ARKADAŞIMIZ 13 VATANDAŞIMIZI ÇÖKÜNTÜ ALTINDAN KURTARDI: İlk 24 saat zarfında şirketlerimizden 236 faaliyet arkadaşımız kontrol istirdat faaliyetlerine karışmak üzere yola bundan sonra ve arama kurtarma çalışmalarında hareketli namına görev almaya başladı. Düzentileme arkadaşlarımız zaman itibarıyla 13 vatandaşımızı çöküntü altından kurtardı.

TOPLULUK ŞİRKETLERİMİZ REHAVET ÜSTLENDİ: Farklı yandan rüçhan ivedili ihtiyaç olarak belirlenen elektrikli ısıtıcı, esvap, battaniye, çıra, ev, piknik sobası, tıbbi müzaheret, karavan ve ana azık ürünlerinin bölgeye gönderimi üzere Topluluk şirketlerimiz sorumluluk üstlendi.

4 TANKER AKARYAKIT DEPREM BÖLGELERİNE DUYULMAK ÜZERE YOLA ÇIKTI: Esbak akşam bakımından 4 tanker akaryakıt deprem bölgelerine ulaşmak amacıyla yola daha çok, bugün bakımından 5 tanker henüz yola çıkacak şekilde planlama yapıldı. Gaziantep’e ulaşacak bir kemirmek tırı hazırlandı, seçme 3 saatte tıpkı bin kişilik kemirmek çıkarabilme kapasitesi bulunuyor. Facia bölgelerindeki ihtiyaçları yakından strateji ediyor ve Ansambl şirketlerimiz ile gelişigüzel bu ihtiyaçları bastırmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

BU BASKI GÜNLERİ BILE BILCÜMLE BİRLİKTE DAYANIŞMA İLE ATLATACAĞIZ: Sürecin esasen itibaren, Akse Eş Güdüm Merkezimiz ve ilişkin kamu çalım ve kuruluşları ile irtibat halinde, depremden kötülük gören vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarda yer kayran kül mesai arkadaşlarıma verdikleri destek amacıyla çokça teşekkür ediyorum. Bu vesileyle depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve yaralılara ivedili şifalar dilerim. Bu baski günleri üstelik bilcümle alay malay el birliği ile atlatacağız.”