Mardin Valisi Demirtaş, gençlerle benzeri araya geldi

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Romanya ve Bulgaristan’daki düz çalışmalarını tamamlayarak dönen gençlerle ayrımsız araya geldi.

Vali Demirtaş, Büyükşehir Belediyesi ve Vilayet olarak rastgele devir geleceğin teminatı olan gençlerin yanı sıra olacaklarını belirterek, gençlere yönelik yatırımlara yordam kesmeden devam edeceklerini söyledi.

Romanya ve Bulgaristan’daki edindikleri sınama ve deneyimlerini Vali Demirtaş ile paylaşan çoluk çocuk ve Cahillik Merkezi sorumlusu Ayşenur Güner kendilerine verilen desteklerden periferi Demirtaş’a teşekkürname etti.

Gençler, 5 zaman süren vadi çalışmaları kapsamında, Bükreş Büyükelçiliği, Romanya Diplomatlık Enstitüsü, Bükreş Arsıulusal Maarif Okulu, Güneydoğu Avrupa Kanun Aplikasyon Merkezi (SELEC), Romanya İşadamları Derneği (TİAD), Romanya Müslümanları Derneği, Ovidius Üniversitesi, Romanya Başkonsolosluğu, Romanya Demokrat Türk Birliği Bilgisizlik Kültür Merkezi, Yunus Emre Kültür Merkezi ve tarihi mekanları müzakere etti.