Koronavirüsü tespit fail çokbilmiş yüzük oyunu: Oura

Birlik dünyayı etkileyen koronavirüs nedeniyle teknoloji trendleri üstelik değişti. Salgınla gelişigüzel süratle hemencek rastgele teknolojik cihazda daha çok esenlik uygulamaları yöre plana çıkmaya başladı. ÇAKER ’bile vadi düzlük Kaliforniya Üniversitesi ve Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (MIT) Lincoln Lab’den fen insanları, Fin bire bir adım yoluyla yapılan Oura adlı yüzüğü insanlarda imtihan etti.
Daim adına yara ölçen çokbilmiş yüzük, çok belli belirsiz semptomlara eş olsa bile ayrımsız insanın koronavirüse yakalanıp yakalanmadığını anlayabiliyor. amma velakin araştırman Benjamin Smarr, yüzüğün test edilen insanlarda anadan görme cihazlarla tespit edilemeyen, oldukça bağan derecede keskin yükseltisini bile algılayabildiğini söylüyor.

Smarr, “Giyilebilir cihazlar, koronavirüs pandemisinde hususi ayrımsız öneme sahip olan, yanlışlıkla asemptomatik olarak nitelendirilen vakaların tespit edilmesini kolaylaştırabilir.” ifadelerini kullandı. Olgun insanları, Oura yüzüğü takan 65 bin kişiyi havi henüz serbest aynı sınav ile, koronavirüs semptomlarının başlangıcını hesap edebilen benzeri algoritma imar etmek istiyor. Araştırmacılar, bu hedefe sene sonuna büyüklüğünde ulaşmayı umduklarını ve bunun, ahali sağlığı yetkililerinin virüsün yayılmasını arama altına kabul etmek üzere henüz aceleci hareket etmesine imkan vereceğini söyledi. Şöhret Francisco Tıp Merkezi’nde profesör olan Ashley Dinsiz, “’Giyilebilir cihazlar koronavürüsü erken tayin etmemize müsaade verirse, insanlar fiziki izolasyon uygulamalarına ercecik başlayabilir ve virüsün yayılmasını azaltmak üzere testler yapabilir. Bu şekilde yapılan önleme, onlarca tedavi amacıyla harcanan kaynağın korunmasını sağlayabilir.” açıklamasını yaptı. Instagram: @eshteknoloji