İzmir’de öğrenciler dehşet saçtı: Darp yazar, kameraya aldılar

İzmir’dahi öğrenciler yılgı saçtı: Çarpma edip, kameraya aldılar

‘Kız meselesi’ yüzünden çarpma ettikleri öğrencileri kameraya aldılar

İZMİR – İzmir’in Bergama ilçesinde ayrımsız ekip mektepli, ‘kız meselesi’ yüzünden zedelenmek ettikleri 2 öğrenciyi el telefonu kamerasına aldılar. Olayla ait gözaltına alınan 8 öğrenci, adliyedeki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Olay, geçtiğimiz salı haset ilçede kâin ayrımsız çığır lisesinde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında ‘kız meselesi’ yüzünden adavet kâin ve henüz geçmiş bile sosyal medya üzerinden tartışan 2 mektepli grubu tıpkısı araya geldi. Bir kadro öğrenci karşılarına aldıkları iki öğrenciyle bir müddet konuşurken, bedaheten öğrencilerden ikisi, cidar üstünde oturan “ika abi” diyen akranlarına çifte, print ve tokatla saldırdı. Utanmak yoğun o anlar ise orada bulunan bire bir mektepli eliyle her an cep telefonu kamerasıyla kayda makbuz.

Sosyal medyadan tepki yağdı

Olayla ilişkin İlçe Güvenlik Müdürlüğü ekiplerince başlatılan mücahede sonucunda, 8 mektepli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin peşi sıra adliyeye sevk edilen öğrencilerin tamımı azade bırakıldı. Öte yandan, görüntülerin toplumsal medyada paylaşılması üstüne çok sayıda sosyal iletişim araçları kullanıcısı dahi olaya aksülamel gösterdi.