iPhone 12 serisinin ekran değiş ücretleri muhtemelen oldu

Apple’ın koronavirüs zımnında teşrinievvel ayına çıkarmak zorunda kaldığı iPhone 12 tanıtım etkinliği, 13 Ekim’bile gerçekleşti. Apple, aktiflik sırasında iPhone 12, Mini, Pro ve Pro Max oluşmak için 4 farklı iPhone modeli tanıttı. Ancak ÇAKER’li müşareket, telefonların daha ülkemizdeki satma fiyatını açıklamış değil. Daha ülkemizde olmasa dahi iPhone 12 ve iPhone 12 Pro modelleri geçtiğimiz günlerde civar siparişe açılmıştı. Civar sipariş veren kullanıcılar, önümüzdeki haftadan itibaren iPhone’larına kavuşacak.
Apple, hem Phone 12 hem da iPhone 12 Pro ’nun KÖLE ’deki ekran değiş ücretini 279 dolar namına açıkladı. Fiyatları iPhone 11 modelleriyle karşılaştırdığımızda, iPhone 12 Pro’nun iPhone 11 Pro ile tıpkı ekran değiş ücretine sahip olduğunu görüyoruz. amma velakin iPhone 11’in 199 dolar olan görüntülük değiş ücreti, iPhone 12’da 279 dolara yükseldi. Bu artışın yer nazik nedeni ise iPhone 11’deki LCD ekranın yerini iPhone 12’dahi OLED ekranın alması oldu.
Apple, iPhone 12 modellerinin Türkiye’deki ekran değişim ücretlerini açıklamadı. Ancak şu anda iPhone 11 Pro ’nun 2 bin 509 TL ekran değiş ücretine topluluk olduğunu düşündüğümüzde, analog bire bir fiyatın iPhone 12 ve iPhone 12 Pro modellerinde üstelik karşımıza çıkacağını hesap ediyoruz.