Hususi İdare ekipleri karla mücadeleye amade

Bilecik Vali Dr. Eksiksizlik Kızılkaya, Bilecik Valiliği İl Özel İdaresi Öğün ve Muvasala Hizmetleri Müdürlüğü’nde memur personelle ayrımsız araya geldi.

Defa ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Gülümbe yerleşkesini mülakat eden Vali Kızılkaya, kere emekçileriyle buluşarak simit ve çay eşliğinde ahbapça etti. Sohbetin ardından miftah parkurunu inceleyici Ilbay Kızılkaya, vesait ve icraat üzerine bilgi aldı.

Kez Idarehane Müdürlüğünün biraz senelik işi bire bir yıla sığdırdığını vurgulayan Vali Kızılkaya, “Sizlere büyük benzeri teşekkür borcumuz var. 2022 yılında 104 kilometre yolu ayrımsız çırpıda yaptık Allahın izniyle. Posta Şube ve Su Sınır Şubede bütün 177 projeyi 180 Milyon TL’ye para ederek hayata geçirdik. Sahada sizlerin eli kaba olsaydı biz bunları başaramazdık. Sizlere olan bu minnet ve minnettarlık duygumu ikna etmek isterim. Cenabı Tanrı bizlere, bu millete bakım etmeyi baht etti” dedi.

“Vatandaşımızın her çabucak yanında olacağız”

Kış mevsiminin başlamasıyla karla mücadelede yapılacak icraat için hazırlıkların tamamlandığının altını çizen Ilbay Kızılkaya yaptığı açıklamada; “Edebiyat çalıştık kışın çıktı çalışacağız. Bin 906 kilometre kez ağımızda vatandaşımızın değme takkadak yanı sıra olacağız. Şita süresince, karla savaşım üstüne ekiplerimizle ve araçlarımızla hazırız. Yaz sezonunu arkası sıra karla mücadele üzere esasen yollardayız. 32 aracımız 57 personelimiz kar ve kışla mücadele amacıyla görevlendirildi. Bugün onları fariza yerlerine uğurluyoruz. Rabbim memleketimize yağmur, artağanlık ve sunturlu kar yağışları nasip etmesini diliyoruz. Kar yılı var yılıdır. Kar olursa memlekette bereket olur. Geçtiğimiz sene kar ve baran yağışı güzel oldu akabinde tarım ürünlerimizde ve su kaynaklarımızda artağanlık oldu. Rabbimizden niyazımız bu sene da bereket olsun. Karla mücadeleyi biz yaparız yeter kim facia olmasın” ifadelerine kayran vererek görev düz tamlık personele kazasız ve belasız vazifeler diledi. – BİLECİK