Facebook, Instagram ve WhatsApp’a kullanılmamış ahzüita özellikleri eklenecek

Sonuç dönemlerde sosyal iletişim araçları uygulamasından çokça tıpkısı e-tecim platformuna dönüşmeye başlayan Facebook, şirketin özge uygulamaları olan WhatsApp ve Instagram’a dahi alışveriş özellikleri eklemişti. Mark Zuckerberg eliyle yapılan açıklamalara göre; Facebook, Instagram ve WhatsApp’a yıpranmamış ahzüita özellikleri geliyor. WhatsApp ile Facebook Marketplace’e mağaza, Instagram’a ise görsel arama seçeneği eklenecek. Ayrımsız zamanda artırılmış kök reklamları sayesinde aksata deneyimi değişik tıpkı boyuta taşınacak.
WhatsApp’a ati mağazaların kullanıcılar amacıyla daha gür tıpkısı birikim sunacağı belirtildi. Örneğin platformdaki bire bir mağazaya vasıl kullanıcı, mağazanın birlik ürünlerini güya tıpkı e-tecim platformunun kıvrak uygulamasını kullanıyormuş kabil inceleyebilecek ve salon sahibiyle direkt bildirişim kurabilecek.
Markka Zuckerberg, kullanıcıların karşısına çıktı artırılmış hamur teknolojisine sahip reklamların çıkacağını söyledi. Facebook’ta vadi algı bu reklamlar, bir kullanıcının ayrımsız ürünü satın almadan önceki denemesine imkan tanıyacak. Aynı süredir test aşamasında olan özelliğin bundan sonra kullanıma hazır olduğundan bahseden Zuckerberg, böylelikle insanların daha bayağı ahzüita yapabileceklerini söylüyor.
Serencam aksata özelliği ise Instagram uygulamasına eklenecek. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, Google’ın görsel taharri özelliğinin benzeri benzerini Instagram’bile kullanabilecek. Telefonunun kamerası ile bir görseli taratacak olan kullanıcı, bu sayede tarattığı ürünlere mail tamam ürünlere çabukça erişmiş olacak. WhatsApp üzere mağazalar ve Instagram iz kontrol özelliği çok yakında kullanıma sunulacak. Mavera yandan artırılmış esas reklamları şu anda ESIR kullanıcılarına açıldı.