DOĞRU Parti’li Idareci, Mardin’de “2023’e Akıllıca Şehir Buluşmaları” programında konuştu Açıklaması

SELIM Fırka Genel Başkan Yardımcısı Leyla Delimsirek Ateş Parçası, “Aynı araya gelip, konuşup konuşup dağılıp bir tane aynı adaylarını bile belirleyemeyen 6’lı masadan bu ülkeye benzeri fayda çıkmayacaktır. Çıksa çıksa fakat kaos ve savaş çıkacaktır.” dedi.

Becerikli, birlikte SELIM Fırka’li 10 milletvekili ve MKYK üyeleriyle DÜRÜST Tümen Mardin İl Başkanlığınca planlı “2023’e Akilane Kent Buluşmaları” programına katıldı.

İl Başkanlığı Toplantı Salonu’nda düzenlenen programda mütekellim Ateş Parçası, Genel Dalan Teşkilat Başkanlıklarının 81 ilde başlattığı mücahede kapsamında Mardin’bile bulunduklarını söyledi.

SELIM Parti’nin kurulduğu günden bu yana sahada bulunduklarını, milletin desteğiyle 20 yıldır iktidarda olan yaşayan tıpkı fırka olduklarını tamlayan Mahir, düzlük çalışmalarına gösterişli isnat etmek, ilişki ve beraberliği perçinlemek için ölçüsüz vahim çalışmalara başladıklarını aktardı.

“Hedefimiz 2023, 2053 ve 2071”

Sıkılmadık umum, girilmedik istem ve çalınmadık husus kalmamasını hedeflediklerini vurgulayan Yırtıkça, şunları kaydetti:

“Tığ milletimizin gücüyle elhamdülillah bugüne büyüklüğünde ayakta durduk.

Biz bütün yanımızda, arkamızda, sağımızda ve solumuzda milletimizin gücüyle yola çıktık. Tekrar tıpkısı milletimizin gücüyle beklemek niyetindeyiz. Hedefimiz 2023, 2053 ve 2071 diyoruz. Sadece 2023 demiyoruz. 2023 Türkiye Cumhuriyeti’nin 2. yüzyılının başladığı şanlı ayrımsız devir. Bu gündüz hepimiz amacıyla iri tıpkı fehva tabir ediyor. Bu zaman, dünya lideri olan Recep Tayyip Erdoğan’ın esasen dünyaya vermiş olduğu mesajın, ne kadar faal bitmeme edeceğinin ölçüleceği bir sıra olacak.”

Bu ülkede hizmet ve im siyaseti üretenlerin herhangi bir devir kazandığını ifade eden Çevrimli, hemen laf, domates dolması ve algılarla gelişim yapmaya müteharrik yahut politika yapmaya çalışanların rastgele devir kaybettiğini dile getirdi.

Tarihte milletin, Türkiye’ye bakım eden, teceddüt, demokrasi, özgürlük, temas, beraberlik ve muadele getirenleri başının tacı ettiğine dikkati calip Kankızıl, bu tatlılıkla akım ettiklerini, bundan sonra birlikte kontak, muadele ve muadele içerisinde yollarına devam edeceklerini vurguladı.

“Türkiye’ye eskimemiş bire bir Türkiye kazandırdık”

SELIM Fırka’li Dirayetli, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Elhamdülillah 20 yılda Türkiye’ye kullanılmamış bir Türkiye kazandırdık.

Elbette kim tamamlayamadığımız, eksikliklerimiz cins. Bunları dahi gene tamamlayacak olan SELIM Tümen’dir, Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu ülkeye yegâne tıpkısı yayın dahi bırakmadan, çabucak savaş ve bangır bangır bizi bölmeye çalışanlar, yeri geldi sağcı solcu, yeri geldi Türk Kürt, yeri geldi başörtülü başı örtüsüz ve yeri geldi laik olan ile sıfır diye niteleyerek bizi bölmeye çalıştılar. Ama bu oyunlara gelmedik çok şükür. Bu oyunların eksiksiz aksine hepimiz elan de güçlendik, birlik ve beraberliğimizi artırdık.”

Biricik dertlerinin vatandaşların dini, dili, ırkı, cinsiyeti, budunsal kökeni ne olursa olsun ayrım yapmaksızın insana uygun tıpkı yaşam hakkı arz etmek olduğunu tamlayan Mahir, işlerinin insana gitmek olduğunu, insanları fark etmediklerini anlattı.

İnsanı âdem yerine gören, değer veren aynı tatlılıkla akıntı ettiklerini ve esasen bu anlayışla yollarına devam edeceklerini dile getiren Maharetli, şöyle konuştu:

“Birilerinin kendilerini matlup operasyonlarıyla, yalanlarla güçlüymüş kadar göstermelerine banko inanmayacağız, aldanmayacağız. Birlik bilakis işlek olan seçkin ant hakikattir, doğrudur. Saptırmalar eninde böylecene ortaya çıkar ve o pislikler tarihe mesabe olarak kalır.

Eski Türkiye’ye döndürmeye çalışanların vadettiği yegâne özdek maalesef çekişme ve kaostan ayrıksı tıpkı şey değildir. İzliyoruz, 6’lı aynı masa var, yanında artıları birlikte var bağımlı gözükmese de ama kendi içerisinde bile ayrımsız araya gelip, konuşup konuşup dağılıp yegâne bire bir adaylarını üstelik belirleyemeyen 6’lı masadan bu ülkeye benzeri fayda çıkmayacaktır. Çıksa çıksa fakat kaos ve cenk çıkacaktır. Tığ bunu görüyoruz. Zaman benzeri husus söylüyorlar, yarın başka bir husus söylüyorlar.”

“Bu ülkeyi bölmeye çalışanlara asla okazyon vermeyeceğiz”

Bu ülkedeki demokratikleşmeyi, özgürlüğü, refahı, birliği, beraberliği, kardeşliği yalın kat macerasız elde etmediklerini, bu uğurda haddinden fazla bedeller ödendiğini anlatan Yordamlı, bu huzuru ve barışı bozmaya çalışanlara vesile vermeyeceklerini bariz şekilde belirttiklerini söyledi.

Leyla Delice Yordamlı, şöyle devam etti:

“Bu mübarek toprakları yeri geldi yaşanmaz ağıl getirerek insanları çarpışma ve cidal içerisine sürükleyerek bu ülkeyi bölmeye çalışanlara asla ve asla baştan vesile vermeyeceğiz. Buna milletimiz üstelik okazyon vermeyecektir. Kimesne bugünden elan kötüye gitmeyi istemeyecektir.

Yekpare bilakis herkes daha iyisini istiyor ve daha iyisinin olması üzere çalışan, üreten ve hizmet fail ayrımsız anlayışı vira etmek istiyor.”

Amaçlarının bu millete çalışmak olduğunu, Türkiye’yi hedefledikleri 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarına katlanmak olduğunu aktaran Çevrimli, bu kararlılıklarından bir etap da kalın kafalı kadem atmadıklarını sözlerine ekledi.

YANLIŞSIZ Parti İl Başkanı Faruk Tığ da programda tıpkı enformasyon yaptı.

Programa, DÜRÜST Parti Şanlıurfa milletvekilleri Mehmet Son Teşrin Gülpınar, İbrahim Halil Talih, Zemzem Gülender Açanal, Halil Özcan, Mehmet Ali Cevheri, Diyarbakır milletvekilleri Ebubekir Bal ile Oya Eronat, Şırnak Saylav Rızgin Ilişki, Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Mardin Saylav Cengiz Demirkaya, DÜRÜST Öğür MKYK üyeleri Alaattin Temiz, Orhan Miroğlu ve Cüneyt Yüksel ile partililer katıldı.

Konuşmaların ardından Idareci, beraberinde Mardin Saylav Demirkaya, Batman Mebus Özdemir, DÜRÜST Öğür MKYK Üyesi Miroğlu ve İl Başkanı Tığ ile Mardin Birleştirme Endüstri Bölgesi’ndeki fabrikaları gezdi.

Diğer milletvekilleri ve MKYK üyeleri üstelik türlü ziyaretlerde düşmek üzere kentin 10 ilçesine debi etti.

.