baba ve 27 günlük bebekleri toprağa verildi

AKSARAY’bile, otomobilin kamyona arkadan çarptığı kazada hayatını kaybeden Büyük Osman Gezginç (33), eşi Nazmiye Gezginç (32) ve 27 günlük bebekleri Elif Yüsra, yanında toprağa verildi. Kazadan gaileli kurtulan oğulları Mehmet Gezginç’in ise çetin bakımda tedavisi sürüyor.

Kaza, evvel saat 19.30 sıralarında, Eskil ilçesi ile Eşmekaya beldesi arasında meydana geldi. Eşmekaya’dan Eskil ilçesine hastaneye revan Uca Osman Gezginç yönetimindeki 42 DDN 36 plakalı araba, Mahmut Batur’un (34) kullandığı 42 ACN 64 plakalı kamyona arkadan çarptı. İhbarla bölgeye esenlik, açıkgöz ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ilçe yerine gelen ekiplerce yapılan kontrolde, otomobilin sürücüsü Mehabetli Osman Gezginç ile eşi Nazmiye Gezginç’in yaşamını yitirdiği belirlendi. Çiftin 27 günce bebekleri Elif Yüsra ile oğulları Mehmet Gezginç ise sağlık ekiplerince Aksaray Terbiye ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Elif Yüsra çağa, yapılan eksiksiz müdahalelere karşın kurtarılamadı. Mehmet Gezginç’in ise sağlık durumunun bunaltıcı olduğu öğrenildi. Kazadan bilahare gözaltına alınan kamyon sürücüsü Mahmut Batur’un, jandarmadaki işlemlerinin devam ettiği belirtildi. Kazada ailesini kaybeden Mehmet’in, Aksaray Yetişek Araştırma Hastanesi ağır hizmet servisinde tedavisinin bitmeme ettiği öğrenildi.

HASTANEYE GİDİYORLARMIŞEşmekaya Belediye Reisi İsmail Hakkı Çağ, “Beldemizde meydana gelen kazada Mualla Osman, eşi Nazmiye ile çocukları Elif memat etti. Kaza Yüksek Osman’ın Eskil ilçesine giderken kamyona arkadan çarpması sonucu gerçekleşiyor. Olay yerinde aile-insan ölüm ediyor. Oğlu Mehmet ile ailenin yeni doğan bebeği hastaneye kaldırılıyor. Süt Kuzusu hastanede irtihal ediyor. Oğulları de okkalı bakımda dirim mücadelesi veriyor. Ulvi Osman, geçkin babası Mehmet Gezginç’ten hastaneye gezmek için otomobilini almış. Kendisinin başı, eşinin üstelik dişinin ağrısı amacıyla Eskil Çap Hastanesi’ne giderken ilçe yapıyorlar” dedi. OMUZ OMUZA DEFNEDİLDİLER

Aksaray Eğitim Araştırı Hastanesi’ndeki ölü açımı işlemlerinin peşi sıra cenazeler, yakınlarına teslim edildi. Amca İbrahim Gezginç, kucağına aldığı 27 günce yeğeni Elif Yüsra Gezginç’i Esmekaya beldesine cenaze üzere götürdü. Cenazeye Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu da katıldı. Belde mezarlığında kılınan namaz sonrası Nazmiye, eşi Yüce Osman ile 27 günlük bebekleri Elif Yüsra Gezginç, baş başa toprağa verildi.