Apple Watch EKG uygulaması nasıl kullanılır

Apple’ın kullanıcılara sunduğu beyinli saat modeli Apple Watch, esenlikle ilgilendiren birçok elverişli özelliğe topluluk. Bu özelliklerden biri olan Elektro (EKG), kalbin atmasını sağlayan hareketlilik sinyallerinin zamanlamasını ve gücünü kaydedebiliyor. EKG verilerinize göre ihtisas ritminiz hakkında fikir edinebilir ve seçme ahenksizlik olup olmadığını öğrenebilirsiniz.
Apple Watch Series 4 ve sonraki modeller, EKG özelliği yardımıyla his atışınızı ve ritminizi kaydedebiliyor ve düzensizlikleri tespit edebiliyor. Öncelikle iPhone ve Apple Watch’unuzun en üst işletim sistemi sürümüne erbap olduğundan tehlikesiz olun. EKG uygulamasının 22 yaşın altındaki kişilerin kullanımına makul olmadığını bile göz uğrunda bulundurun.
Apple Watch’unuzda uygulamayı şimdi görmüyorsanız Apple Watch’unuzdaki App Store’bile EKG uygulamasını bulup indirebilirsiniz. Daha Çok Apple Watch’unuzu kullanarak EKG çekmeye hazırsınız. EKG uygulamasının ruh krizini saptayamadığını unutmayın. Bu nedenle göğüste veca, basınç, daraşlık hissediyorsanız veya kalp aksesi geçirdiğinizi düşünüyorsanız hemencecik 112’yi arayın.