Aksaray’da Utku Partisi Bozuk İl Başkanı Haberci Karaüzüm, 60 Nefis Ayrımsız Grupla İyi Parti’ye Katıldı

EKSIKSIZLIK ONUR ATALAY

Aksaray’birlikte hasis kamer önceki Zafer Partisi’nden ayrılan bozuk İl Başkanı Karakulak Karaüzüm, 60 kişilik benzeri grupla İYİ Fırka’ye unsur oldu. Ulak Karaüzüm’e rozetini İYİ Fırka Konya Saylav Fahrettin Çıkış taktı.

İYİ Öğür Aksaray İl Kongresi zaman yapıldı. Kongreye İYİ Öğür Aksaray Saylav Ayhan Erel ve İYİ Fırka Konya Milletvekili Fahrettin Çıkış katıldı. Eften Püften ay evvel Utku Partisi’nden ayrılan bozuk İl Başkanı Haberci Karaüzüm, 60 nefis bire bir grupla İYİ Fırka’ye organ oldu.

İYİ Tümen Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, kongrede şunları söyledi:

“Ayrımsız duygular, coşkular ve ayrımsız heyecanla memlekete bakım ika sevdasında bulunduğumuz, kimi vakit fikren, gönülen, tatlıca aynı olduğumuz halde çadırlarımızın ayrımlı yerlerde konumlandırdığımız, fakat hiçbir devir fikren, zihnen ve candan ayrılmadığımız çokça değerli Savacı kardeşimizi ve arkadaşlarını zaman partimize resmen katmaktan bahtiyarlık duyuyoruz.”

“BİZLER KONUŞULMAYANI KONUŞACAĞIZ, SUSMAYACAĞIZ

Ulak Karaüzüm, Yanlışsız Öğür siyasilerinin fotoğraflarını kurultay salonunda göstererek şu şekilde konuştu:

“İyi ve külhanbeyi yürekli insanlar bu arkadaşlar ilimizin ve ülkemizin yönetiminde değişik zamanlarda görev almış siyasiler. Hepsinin eş tıpkısı özelliği var o da başarısızlıktır. Bu arkadaşlar 20 yıldır Aksaray’a verdikleri hiçbir sözü yerine getirmediler, getirmedikleri üzere deminden da susmamızı, konuşmamamızı istiyorlar. Bizden hemen rey vermemizi istiyorlar ve konuşmamamızı istiyorlar. Açlığı, yoksulluğu, adaletsizliği, öğrencileri konuşmayın diyorlar susun ve bize görüş verin diyorlar. 25 Ekim 2017 tarihinde müesses olan İYİ Öğür’mizin Umumi Başkanımız Meral Akşener’in dediği kabil hepimiz bu harabe düzeni bırakmak için ayağa kalkacağız ve kalıntı düzeni haleldar etmek amacıyla konuşacağız. Konuşacağız, bizleri susturamazsınız; çoluk çocuk burada, türe arayanlar burada Mustafa Kemal’in askerleri burada. Sancağımızdaki kamer yıldızımıza yemin olsun kim susmayacağız ve konuşacağız.

Partinin kuruluşunda bizler vardık, 105 kişilik aynı takım Aksaray’bile kurmuştu. Zaman yine baht oldu partimize esasen bölüm yaptık, bizler konuşulmayanı konuşacağız susmayacağız, haykıracağız. Adaletsizliği hukuksuzluğu, açlığı, yoksulluğu, öldürülen kadınları ve seçkin şeyi günyüzüne çıkaracağız ve korkmayacağız. Buraya çoğunluğu gençlerden oluşan 60 yabanlık ayrımsız takım ile geldik gençlere bire bir rüya olma namına geldik partiye 60 dirilik ile birlikte örgen olduk ve üyelik düzeyinde çalışmalarımız başlayacak ve devam edecek.”

Karaüzüm’e rozetini mebus Fahrettin Sorti taktı.