Yerel istihsal TCL 20E ve TCL L7 modelleri satışa artık: İşte fiyatlar

Çin merkezli teknoloji şirketi TCL, geçtiğimiz sene tanıttığı yıpranmamış akil telefonlarıyla Türkiye pazarına resmen giriş yapmıştı. Ülkemizde satışa sunacağı nişane gamını genişletmeye bitmeme eden ayraç, TCL 20 SE’den sonradan, yerel üretim TCL 20E ve TCL L7 akıllı telefon modellerinin üstelik satışa çıktığını duyurdu. TCL 20E’nin 32GB dahili hafızası, mecmu dosyaları, fotoğrafları ve videoları sık sık temizlemeye gerek kalmadan sökmek amacıyla maşa içre yeterli düz sağlıyor. 3GB RAM ile donatılan sistem, tıpkısı anda ansız çok uygulama çalıştığında da performansını sorunsuz aynı şekilde devam ettirebiliyor. TCL 20E’nin 13MP Yapay Zeka destekli Müselles Kamerasıyla kullanıcılar, göstermek istedikleri hatırat kaybolma gitmeden geçmiş yakalayabiliyor. Bir Tane dokunuşla tam çekimler sağlayıcı Faz Algılamalı Otomatik Odaklama (PDAF) özelliği, yeniden cazibe etme yahut baştan odaklama ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Huy çekimleri amacıyla mefkûre olan 2MP Mehabetli Alıcı ile ayrıntıların güzelliği karelere yansıyor. Kullanıcılar lüzumlu dönüş batımının önünde, lüzum loş bire bir restorandayken 5MP Civar HDR Müşteri ile öz fotoğrafını yer gür şekilde ve arz erdemli ayrıntıda çekebiliyor.
Uslu Idareci ile donatılmış 4.000 mAh batarya sebebiyle kullanıcılar, dönme boyunca akım halindeyken telefonunun keyfini çıkarıyor. TCL 20E’nin sekiz çekirdekli Mediatek MTK6762D işlemcisi daha birkaç enerji ile daha aceleci çalışıyor ve yüce görevler üzere cihazın gücünü koruyor. Korkulu tasarrufu ve bütün hızı da Smart Manager’ın fikirli optimizasyonundan ekleme tıpkı destek alarak tekmil şarjla yüzdelik 6 ekstra aheste sunabiliyor. Evcil istihsal TCL 20E, 2 bin 399 TL fiyatıyla ülkemizde satışa sunuldu.
TCL L7’nin 5.5 pus HD+ 18:9 ekranıyla kullanıcılar serbest görüntünün keyfini çıkarıyor. Telefon, videoteyp içeriklerini beyaz perde kabilinden sürükleyici aynı ekranda izlemenin beraberinde beniz kilidi ile güvende terviç imkanı dahi sunuyor.

TCL L7’deki dört çekirdekli Qualcomm 215 işlemci ve ultra hızlı çoklu görev üzere optimize edilmiş Android 10 (Go sürümü), kullanıcı deneyimini dal seviyelere çıkarıyor. Aptal Hoşgörülü ile aynı dokunuşla performansı elan de artırmak kabil. Detaylı ömürlü 3000 mAh batarya birlikte kullanıcılara aktarılma boyu yeten erke sağlıyor.

Android 10 (Go sürümü) ile telefonda gelişigüzel zamankinden daha yalım, elan aceleci ve elan tehlikesiz bir işletim sistemi bulunuyor. TCL L7’üstelik özelliklere kolaylık erişebilmek üzere hususi ayrımsız Google Araştırma Görevlisi Tuşu bulunuyor. Domestik üretim TCL L7, 1.599 TL fiyatıyla ülkemizde satışa sunuldu.