Volkswagen’in elektrikli anahtar şarj robotu ortaya artık

Elektrikli makine pazarının temas güzeşte büyüdüğü akıbet yıllarda bir nice ihtişam, bu otomobillerin daha fazla yaygınlaşmasını sağlamaya çalışıyor. Bu ülkelerden biri olan Almanya, elektrikli otomobil altyapısına yatırım yapmaya bitmeme ediyor. Akıbet dönemde elektrikli araba teknolojisini pahal yatırımlar fail Volkswagen, cıvıl cıvıl şarj robotlarına ait görüntüleri paylaştı. Yayınladığı görüntüler ile robotun elbette çalışacağını gösteren müşareket, yükleme robotlarını ati yıldan itibaren üretmeye başlayacak.

Volkswagen’in robotları, yükleme işlemini herif müdahalesine gerekseme duymadan gerçekleştirebiliyor. Apayrı benzeri deyişle, tamamen özerk olan yükleme robotu eksiksiz işlemi yalnız başına yapacak. Şarj robotu ayrıca uygulama yoluyla çevirici ile bildirişim kurabilecek.

bahis konusu robotun ne zaman kullanıma sunulacağına dair henüz resmi bir izah bulunmuyor. Elektrikli aracınızı aynı tutkun otoparka park ettiğinizde, uygulama üzerinden bataryanın doldurulmasını istiyorsunuz. Robot, kenetlenme istasyonundan çıkıyor ve arabanızı şarj ettikten sonra baştan otoparktaki bekleme hesabına kenetlenip farklı araçlardan gelecek emirleri bekliyor.