THY, zelzele bölgesinde çağ seferlerini ücretsiz yaptı

10 ili sarsan zelzele sonrası Malatya, Adıyaman, Gaziantep ve Kahramanmaraş mezun doğrudan uçuşları 13 Şubat’a büyüklüğünde bir tane taraf vergiler karışma 100 TL’ye sabitlediğini duyuran THY’den yıpranmamış bire bir izah elan geldi. THY, yer sarsıntısı bölgesinden yapılan aktarılma uçuşlarının ücretsiz olacağını duyurdu.

YAHYA ÜSTÜN AÇIKLAMA YAPTI

Türk Hava Yolları Matbuat Müşaviri Yahya Üstün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Zelzele bölgesi aktarılma seferleri ücretsiz namına vatandaşlarımızın kullanımına açılmıştır.” dedi.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kayran aldı:

“Zelzele bölgesine insancasına arkalama malzemeleri ve kontrol kurtarma ekiplerinin ulaştırılmaları üzere AFAD koordinasyonunda operasyonlarımızı sürdürüyoruz.

“REZERVASYON YAPARAK GELİN”

Bu kapsamda Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa, Elazığ, Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman, Gaziantep ve Kayseri çıkışlı doğrudan uçuşlarımız 13 Şubat’a büyüklüğünde cilt yan ücretsiz yerine vatandaşlarımızın kullanımına açılmıştır. İlgili uçuşlarımızı arızi düzeninin sağlanması üzere havaalanlarına rezervasyon yaparak gelmenizi dilek ederiz.”