Şirinköyspor, Kuşpınarspor maçıyla çıkışa tevdi etmek istiyor

Denizli Sezai Rahat 1. Tor Set D Grubunda uğraş fail ve oynadığı 3 maçta bir galibiyet iki çökmüş kayran, ME Şirinköyspor 4’üncü haftada oynayacağı Kuşpınarspor maçını yokuş maçı namına görüyor.

Kuşpınarspor maçının hazırlıklarını Şirinköy Stadı’nda sürdüren kırmızı siyahlılarda geriden mütezayit üç karşılaşmayı değerlendiren Ustalık Sorumlu Muhsin Kayan, “2022-2023 futbol sezonu herkese hoş hayırlı olsun. Allah kaza bela suç vermesin. Sezonun önceki maçında Sezonun evvel maçında Şahinspor deplasmanına gittik. Bizim beklediğimizden elan gani aynı bando bundan sonra. İyi tıpkı topluluk yapmışlar. Savaş gücü yüksek. Çevik benzeri mızıka vardı. Yenik olduk. İkinci hafta İncilipınargücü ile oynadık ve karşılaşmayı kazandık. Hele maçın ikinci yarısında çokça gani bir oyun sergiledik” dedi.

“Bu Hafta Çıkış Belgesi Haftamız Olacak”

Ligin 3’üncü haftasında Kuşpınarspor’u ağırlayacaklarını belirten Kayan “Bu haftayı telafi haftası yerine düşünüyoruz. Kuşpınarspor’u takip imkanım oldu. İyi bir bando. Grupta haftanın yüce maçlarından birisi olacak. Bu büyük karşılaşmaya gayet gani bir şekilde hazırlanıyoruz. Haftada iki dönem idman yapıyoruz. Tabi iki aktarılma ehliyetli değil ama maatteessüf Denizli’de vadi şartları kısıtlı. Yapı bulunmayan. Tesislerin artırılmasını sistem konuşuyor ama tığ bununla ait somut girişim atılmasını bekliyoruz. Nakıs saha çalışıyoruz. Biz buradayız sahanın gayrı yarısında Yeşilçınarspor çalışıyor” ifadelerini kullandı.

“Mevsim Hazırlıklarına Geç Başladık”

Al siyahlı takımın takım kaptanı Yanardağ Bağcı dahi sezona az buçuk geç başladıklarını bu nedenle değişik olumsuzluklar yaşadıklarına dikkat çekerek “Yıpranmamış ayrımsız takımız. Toparlanmamız aynı birimizi tanımamız amacıyla ehliyetli antlaşma olmadı. Az Buçuk bunun dezavantajını yaşadık. İlk hafta yıldızı düşük ayrımsız şekilde kaybettik. İkinci hafta özlük evimizde kazandık. O moralle Tekkeköyspor maçında bile hele geçmiş kusurlu saatte haddinden fazla bereketli ayrımsız oyunumuz vardı. Öne geçtik ama koruyamadık. Ferdî hatalardan bando olamamanın verdiği dezavantajlardan ufuk maalesef maçı kaybettik. Ama iyi benzeri takımız. Ati üzere iyi şeyler yapıyoruz. İyi çalışıyoruz. Biz bando yerine kendimize güveniyoruz. Ligin üçüncü haftası itibariyle istediğimiz yere gelemedik. O yüzden bu haftayı tığ çıban kendisine görüyoruz. Karşılaşma karşılaşma gidiyoruz. Bu maçta 3 benek alıp önümüze bakmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. – DENİZLİ