Şehir Partisi Umumi Başkanı İnce, esnaf ziyaretinde bulundu

Yurt Partisi Umumi Başkanı Aşure Ayı İnce, Kayseri’dahi esnaf ziyaretinde bulundu ve gençlerle dostça etti.

Pınarbaşı ilçesinde esnafı konuşma eden İnce, daha sonradan site merkezinde benzeri AVM’deki kafede gençlerle benzeri araya geldi.

Cumhuriyet Meydanı’nda esnafın sorunlarını dinleyen İnce, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye’birlikte siyasetin gündeminin ayrımlı olduğunu söyledi.

Altılı masayı eleştiren İnce, şunları kaydetti:

“Altısı benzeri araya gelecekmiş, değişmeyen vereceklermiş, cumhur reisi üstelik çatlaklık diyerek yapacakmış. Böyle bire bir cumhur reisi kabil mi? Yüzde 2 düşünce almış partinin genel başkanından buyruk kayran yüzde 50+1 almış cumhur reisi peki mu? Ne partili cumhurbaşkanı olsun hangi fırka başkanından emir kayran cumhur reisi olsun, memleketin evladı olsun. Biz bunların ikisinde birlikte yokuz. Hangi sağdan ne soldan, Atatürk’ün yolundan gidiyoruz. Ne cumhur hangi ulus, tek sefer şehir diyoruz. Bu ülkenin kudret sorunu olduğu kadar muhalefet sorunu dahi var. Küresel göndermemiz lazım bunları. Küresel benzeri katışıksızlık yapmamız lazım.”

İnce, “Bunların zarfında bakın bugün Türkiye’da siyasa sahnesinde demokrasi sicili tertemiz, tertemiz olan yemeden içmeden benim.” ifadesini kullandı.

Ülke Partisi adına asgari ücretin 10 bin lira olması gerektiğini düşündüklerini nâkil İnce, bu ücretin çok çok altında olan emeklilerin dahi maaşının yükseltilmesi gerektiğini dile getirdi.