Polis memurunun öldürülmesine 2 tutuklama

KIRIKKALE’de çıkan kavgada polis memurunun bıçakla öldürülmesiyle ilişkin gözaltına alınan 4 şüpheliden 2’si tutuklandı.

Olay, cemaziyelevvel akşam saatlerinde Çalılıöz Mahallesi’ndeki parkta meydana geldi. Kırıkkale Belediyedesi’nde polis memuru Hamdi Biçer, görevde olmadığı tam parkta bulunan Y.E.Y., H.K., N.Y. ve B.Y. ile bilinmeyen nedenle tartıştı. Zabıta Memuru Biçer, kavgaya dönüşen tartışmada, ciğer, karın ve hezen bölgelerinden bıçaklanarak okkalı yaralandı. İhbar sonrası fenomen yerine polis ve afiyet ekipleri sevk edildi. Biçer, görüngü yerinden yapılan evvel müdahalenin arkası sıra,  ambulansla Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırıldı. Biçer, yapılan tamam müdahaleye karşın hayatını kaybetti.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Olayın arkası sıra kavgaya karıştıkları iddiasıyla Y.E.Y., H.K., N.Y. ve B.Y. gözaltına makbuz. Şüphelilerden H.K., ifadesinde Hamdi Biçer’i bıçakladığını itiraf etti. Gözaltına alınan Y.E.Y., H.K., B.Y. ve N.Y.’nin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Keyif kontrolünün peşi sıra adliyeye atıf edilen zanlılardan H.K. ve N.Y. çıkarıldığı mahkemede tutuklanırken, B.Y. ile Y.E.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.