Okullardaki fenomen yerinde yapılacaklar

6 Eylül Pazartesi fiktif ile yeni yetişek öğretim yılı başladı… Bunun konusunda Milli Eğitim Bilimi Bakanlığı (MEB) ve Keyif Bakanlığı aksiyon birliğinde, “Okullarda Kovid-19 Fazlalık Hadise Çıkması Yerinde Yapılması Müstelzim Icraat Rehberi” hazırlandı. Delil, bakanlığın genel ağ sitesinde yayınlandı. İşte tam zül edilen sorular ve cevaplar: Karşılık: “Zait hikâye olan mektepli keyif kuruluşunun takibinde tamam ve okula devam etmez. Fazlalık olay sâdır sınıftaki farklı öğrenciler ve bu sınıfta görev kayran öğretmenler okula bitmeme bedel. Bu kişilerin okul girişinde 14 dolaşma boyunca, günde sunu birkaç iki öğün belirti sorgulamaları yapılarak kötü ölçümleri gerçekleştirilir ve bunlar anahtar altına alınır. Bu sınıftaki çocukların teneffüs saatinin gayrı sınıflardan farklılaştırılması sağlanır.” Karşılık: “Meslek girişinde tezahür veya yüksek ateşi tayin edilen öğrencinin ailesi ile ivedilikle iletişime geçilerek sağlık kuruluşuna yönlendirilir. Keyif kuruluşunun değerlendirmesine bakarak Kovid-19 enfeksiyonu belirleme edilirse mektepli artı hadise olarak akseptans edilir. Ayrımsız sınıfta 10 zaman içre 2.Bu sınıftaki tamlık öğrencilere evde olduğu süre boyunca uzaktan eğitim verilir. Esenlik kuruluşunun değerlendirmesine bakarak ateşi efdal olan öğrencide Kovid-19 enfeksiyonu belirleme edilmezse sınıftaki sair öğrenciler okula bitmeme fehamet.”
Cevap: “Bir sınıfta 10 çağ içerisinde ani fazla fenomen çıkması durumunda sınıftaki tam öğrenciler mail temaslı namına akseptans edilir. Bu öğrenciler eve gönderilir ve 14 dönme süresince temaslı takibine alınır. Bu sınıftaki öğrencilere uzaktan eğitim bilimi verilir.” Cevap: “Öğretmenin okul dışında riskli bire bir teması yoksa, zait olay olan sarıklı esenlik kuruluşunun takibinde olur ve okulda eğitime devam etmez. İlk artı fenomen sâdır sınıftaki eksiksiz öğrenciler yakın temaslı akseptans edilir. Bu öğrenciler eve gönderilir ve 14 çevrim süresince temaslı takibine alınır. Bu sınıftaki öğrencilere uzaktan eğitim verilir. Bu durumda, okuldaki sair öğretmenler temaslı akseptans edilir ve maske tespit etmek koşuluyla okula devam ölçü.Semptom gösteren veya faziletli ateşi tayin edilen öğretmen, esenlik kuruluşuna yönlendirilir. Esenlik kuruluşunun değerlendirmesine göre okula devam ayar veya fenomen namına kabul edilir. Öğretmenin ekol dışında riskli benzeri teması varsa, fazlalık fenomen olan sarıklı keyif kuruluşunun takibinde olur ve okulda eğitime devam etmez. Okuldaki sair öğretmenler ve önce hadise sâdır sınıftaki öğrenciler temaslı akseptans edilir, okul girişinde 14 dönüş boyunca, günde yeryüzü az iki sefer emare sorgulaması yapılarak keskin ölçümleri gerçekleştirilir ve bunlar araç altına alınır. Karine gösteren veya faziletli ateşi tespit edilen kişiler sağlık kuruluşuna yönlendirilir. Esenlik kuruluşunun değerlendirmesine bakarak eşhas okula devam boy bos veya vaka namına kabul edilir.”
Cevap: “Fazlalık vaka olan hoca keyif kuruluşunun takibinde peki ve okulda eğitime bitmeme etmez. Bu sınıftaki öğrenciler temaslı akseptans edilir ve okula devam kıymetiharbiye.Temaslı öğretmenler ve pozitif öğretmenin derse girdiği sınıftaki öğrencilerin, meslek girişinde 14 çağ süresince, günde yer az iki kat karine sorgulaması yapılarak ateş ölçümleri gerçekleştirilir ve bunlar anahtar altına alınır. Belirti gösteren yahut faziletli ateşi tespit edilenler afiyet kuruluşuna yönlendirilir. Afiyet kuruluşunun değerlendirmesine bakarak bu eşhas okula bitmeme ölçü yahut vaka namına kabul edilir.” Karşılık: “Vakanın tespit edildiği ailedeki öğretmen veya mektepli mümasil temaslı kabul edilir. Bu sarıklı veya mektepli 14 çevrim süresince evde temaslı takibine alınır ve okula devam etmez. Mektepli alarga eğitime bitmeme şayan.”
Yanıt: “Ana sınıfındaki mecmu öğrencilerin yakın temaslı akseptans edilmesi için tek fazlalık hadise yeterlidir. Bu sınıftaki yekpare öğrenciler andıran temaslı kabul edilerek eve gönderilir ve 14 periyot boyunca temaslı takibine alınır.” Cevap: “Temaslı kabul edilen hoca ve öğrencilerin, meslek yoluyla 14 devir süresince bildirme beş altı 2 ibret saati arayla günde iki kere nişane sorgulaması yapılarak zehir ölçümleri gerçekleştirilir ve bunlar araç altına alınır.Sağlık kuruluşunun değerlendirmesine bakarak bu şahıslar okula bitmeme değer veya hikâye olarak kabul edilir.” Yanıt: “Tıpkı sınıfta eş anlı, yani 10 aktarılma içerisinde, fücceten fazla fenomen çıkması yerinde sınıftaki mecmu öğrenciler andıran temaslı namına kabul edilir. Asıl sınıfında ise bütün öğrencilerin mail temaslı kabul edilmesi üzere yegâne fazlalık vaka yeterlidir. Bu öğrenciler eve gönderilir ve 14 zaman süresince temaslı takibine alınır. Bu öğrencilere evde olduğu müddet boyunca alarga yetişek verilir.” .