Mardin’de kontrolden çıkan servis aracı şarampole devrildi: 6 geberik, 5 yaralı

Sürücüsü ve plakası daha belirlenemeyen tıpkı servis arabası, sabahleyin saatlerinde Midyat- Ömerli yağız yolunda şarampole devrildi.

6 KİŞİ BIREY VERDİ

İlk belirlemelere göre araçta mevcut 6 dirilik yaşamını yitirdi, 5 can yaralandı. Selen verilmesi üzerine bölgeye bitirmiş ve keyif ekipleri gönderme edildi. Yaralılardan 3’ü Midyat’a, 2’si dahi Mardin’deki hastanelere kaldırıldı.

BAŞSAVCILIK ADLİ TAHKİKAT BAŞLATTI

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, kazayla ilgilendiren kendisine “Mardin’birlikte meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan yağmur, ailelerine başsağlığı ve çıdam, yaralılara ivedili şifalar diliyorum. Mardin Cumhuriyet Altını Başsavcılığımız feci kaymakamlık ile ilgilendiren adli soruşturma başlatmıştır.” açıklamasında bulundu.

“HAYATINI KAYBEDENLER AMME GÖREVLİSİ”

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş ise kazada hayatını kaybedenlerin Midyat’ta kaldığını, Mardin gestalt ve Ömerli ilçesinde çalıştıklarını anlattı. “Kazada hayatını kaybedenler kamu görevlisi.” diyen Ilbay Demirtaş, hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara üstelik iflah diledi.

Kazadan geçmiş fotoğraflar: