Mardin Valisi Demirtaş bakir yıla görev başında giren personeli ülfet etti

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, fariza başındaki güvenlik güçleri, itfaiye aracı ekipleri ve sağlık çalışanlarını müzakere ederek yıpranmamış yıllarını kutladı.

Demirtaş, İl Inanma Müdürü Mahmut Felaket ve İl Uyanık Komutanı Sancak İdris Tataroğlu ile Tarz Artuklu ilçesinde polis güçleri, bitirmiş ve güvenlik korucularının uygulama noktalarını müzakere etti.

Güvenlik güçlerinin eskimemiş yılını kutlayan Demirtaş, uygulama noktalarında durdurulan açkı sürücüleriyle ahbapça etti.

Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde afiyet çalışanları ile hastaları, İtfaiye Kat Başkanlığında itfaiye aracı erlerini ve 112 Müstacel Çağrı Merkezi çalışanlarını birlikte konuşma eden Demirtaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, ayrımsız yılı hayat ortamında geride bıraktıklarını kaydetti.

İl genelinde alınan tedbirlerle erinçli tıpkı çağ geçirdiklerini nâkil Demirtaş, şöyle konuştu:

“2022 yılı huzurun hakim olduğu bir sene oldu. İnşallah 2023 yılında Türkiye Yüzyılı’nda bile erinçli ve emniyetli benzeri diyar olacağız. 2022 yılının hem tarımda hem üstelik turizmde bizim açımızdan bereketli geçtiğini düşünüyoruz. 2023 yılında tarımda, turizmde ve sanayide bölgenin parlayan yıldızı olacağımızı düşünüyorum. Bugün 1200’e mail polis ve kurnaz ekiplerimizle gelişigüzel ilimizin temas tarafında, 72 polis ve uyanık noktamızda güvenliği sağlıyoruz. Bugüne büyüklüğünde yavaş anlamda tıpkı sıkıntımız olmadı, imdi da olacağını düşünmüyoruz. Buradan bayrı site Mardin’in ve tekmil ülkemizin yeni yılını tebrik ediyoruz.”

Demirtaş, elan sonraları polis merkezi ve uyanık karakollarını musahabe etti.