Kırıkkale’de doktor ve düzenlilik görevlisinin silahla tehdit edilmesine sendikadan ayıplama

Esenlik-Sen Kırıkkale Ofis Başkanı Recep Aksungur, kentte hekim ve asayiş görevlisinin köy muhtarı eliyle tabancayla zılgıt edilmesini kınadı.

Akdoğan, kayıtlı açıklamasında, afiyet camiasının Faziletkâr İhtisas Hastanesi’nde yaşanan acıklı, biberli ve anlamlı çabukluk olayı ile tıpkısı yol elan içten sarsıldığını belirtti.

Şiddet eğilimini esenlik sistemi üstünde uygulamaktan çekinmeyenleri kınadığını vurgulayan Akdoğan, şunları kaydetti:

“Yaşanan bu kilolu olaya özellikle tehdide maruz kalan ehlivukuf doktorumuz ve asayiş görevlimiz girmek için, buluşmak zorunda mütezayit ve bir şekilde bu tuhaf saldırıya tanık olan cemi esenlik çalışanlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. sakır sakır demeden, söz tatil bilmeden, yorgunluk nedir düşünmeden, salgın koşullarından tıpkısı dakika olsun korkmadan yekpare enerjisini ve benliğini cefakarca milletin keyif ve selametinin gerisinde markajcı, unvanı ayırt etmeksizin bilcümle keyif çalışanlarımıza yapılan namzet, fiili evet dahi davranışsal tamlık sürat ve yüklülük eylemlerini kınıyor ve lanetliyoruz.”

Ateş ilçesine ilişkin ayrımsız köyün muhtarı K.D. (30), esbak dönüş babası M.D’yi kalp rahatsızlığı dolayısıyla getirdiği Efdal İhtisas Hastanesi ivedi serviste, doktor D.A.Z. ile hususi asayiş görevlisi F.G’yi silahla tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alınmış, gönderme edildiği adliyede hakimlikçe tutuklanmıştı.