Kadıköy ’üstelik kaybolan iPhone’undan verileri kurtaramayınca Apple’a sorun açtı Kaybolan telefonundan verilerini alamayınca Apple ’a sevgili açtı – VİDEO

İstanbul Kadıköy ’bile, iPhone bellik telefonunu kaybeden Emre Karadeniz isimli yurttaş, yeni benzeri iPhone aldı. Fakat Karadeniz, kaybettiği telefonundaki verileri bakir aldığı modele aktaramadı. Ücret ödeyerek kullanmış olduğu Icloud hesabı üzerinden yedeklediği verilerini anlayışsız haberdar etmek talip, ancak sıfır olan vatandaş, peşi sıra Apple Türkiye yetkilileriyle iletişime geçti. Apple Türkiye ekibinden lazım yardımı bulamayan ve sonuç ilaç yerine Apple’a mail atan Emre Karadeniz, buradan dahi her yanıt alamadı. Kaybolan telefonuna 120 GB bilgelik yedeklemiş olan vatandaş, verilerini anlayışsız alamayınca soluğu savcılıkta aldı ve Apple’ı mahkemeye verdi.
Konuyla ilgilendiren açıklamalarda mevcut Emre Karadeniz, “Telefonu kaybettikten sonradan tıpkı tesisat ve özellikte tıpkı telefon aldım bilgilerim düşüncesiz gelsin diyerek. Alıcı hizmetleriyle görüştüğümde bana sorunun sürüm uyumsuzluğu ile ilgili olduğunu söylediler ve ego bununla ait lüzumlu emisyon ayarlarını yaptım. Buna rağmen yasakçı büyüklüğünde hikmet alamadım içerisinden” dedi. Azrail hizmetleriyle iletişime geçen ve gerekli yardımı alamayan Emre Karadeniz, “Şu andaki problemim, 5 yıllık birikimim nereye gitti? Bununla ilgilendiren tıpkı açıklık getirmiyorlar ve bu beni ticari adına ağır anlamda etkiliyor. Bununla ilgili dahi tığ bire bir ülkü sürecine giriştik. Umarım bu konuyla ilgili bize aynı dönme yaparlar. Daha daha arkalama bekliyoruz.” diye konuştu.