iPhone’da Safari’den sık mülakat edilen siteler lacerem silinir

iOS işletim sisteminde bulunna Safari web tarayıcısı, asıl ekranında Kesif Kullanılanların tezelden altında Sık Ziyaret Edilenler ünlü bire bir kategoriye sahiptir. Bu, en yoğun ziyaret ettiğiniz web sayfalarına yansımak için az çok ergonomik olsa bile bu siteleri anne mevzu ekranında sarmak istemeyebilirsiniz. Dilerseniz, “Sık Konuşma Edilenler” bölümündeki web sitelerini tek tek silebilir, dilerseniz birlikte bu bölümü Safari’den ağız ağıza kaldırabilirsiniz. 1- iPhone yahut iPad’inizde Safari tarayıcısını açın
2- Kesif mülakat edilen bir web sitesi simgesine dokunun ve basılı tutun .
3- Sil’e dokunun. Artık söz konusu web sitesi, kesif ziyaret edilen bölümünden tamamen kaldırılacak. 1- iPhone yahut iPad’inizde Ayarlar uygulamasını açın .
2- Safari’ye dokunun.
3- Kesif mülakat edilen siteler için geçiş düğmesini (Frequently Visited Sites) kapatın. (Rütbe: Bu alternatif iOS 15’in kâh sürümlerinde meydana gelen benzeri yazık dolayısıyla mevcut olmayabilir.) Cemi bu işlemleri yaptığınızda, kalın müzakere edilen siteler bölümü Safari tarayıcısından ağız ağıza kalkacak. Safari’den kesif müzakere ettiğiniz siteleri silseniz de, tarayıcı musahabe geçmişinizi hatırlar. Bunu dahi hazfetmek üzere Safari geçmişini ve web sitesi verilerini temizleyebilirsiniz .