iPhone 12 serisi tanıtıldı, Özellikleri ve iPhone 12 fiyatları

iPhone 12 modelleri, bu yıl cemi dünyayı etkisi altına düzlük koronavirüs dolayısıyla biraz gecikti. Normalde eylül ayında tanıtılması planlanan yeni modeller, Apple ’ın müstevli dolayısıyla yaşadığı tedbir sıkıntıları sonucunda teşrinievvel ayına ertelenmişti. Muhtemel dönüş geldi ve Apple, bir iki ilk düzenlediği etkinlik sırasında iPhone 12 modellerini tanıttı. Bu modeller, henüz evvel de sizlerle paylaştığımız kabilinden iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max oldu. Herhangi Bir hangi kadar dizayn yerine eskimemiş modellerde pek benzeri fark olmasa bile özellikle telefonların topluluk olduğu donanım özellikleri ve 5G desteği, iPhone 12 modellerini öne çıkaran özellikler beyninde düzlük alıyor. Geçtiğimiz yıla bakarak ekran tasarımı yerine takatli aynı değişikliğe uğramayan yıpranmamış iPhone serisi, yeniden tırtık tırtık aynı ekranla kullanıcıların karşısına çıkıyor. Ayrıca telefonların kutusundan şarj adaptörü çıkmayacağı da kesinleşti. Apple, yıpranmamış iPhone modellerinin fiyatlarını düşürmek amacıyla hakeza bire bir kadem atsa dahi bu nitelik milyonlarca kullanıcının mütehammil da hoşuna gitmeyecek. iPhone 12; siyah, beyaz zehir, yeşil, mavi ve kırmızı kırat seçenekleriyle satışa çıkma. 2532 x 1170 çözünürlüğünde ve 6.1 inç büyüklüğünde Super Retina XDR OLED aynı ekrana cemaat telefon ile gelişigüzel Apple, bu sayede LCD ekranlardan tamamen vazgeçti. Aynı zamanda bu görüntülük, 460 ppi piksel yoğunluğuna ve 60Hz restorasyon hızına topluluk. FaceID teknolojisini barındıran çentikle karşımıza çıkan telefon, ayrıca bir eski modele göre elan ince çerçevelere topluluk. Apple’ın 5nm mimarlık ile üretilen A14 Bionic işlemcisinden gücünü düz iPhone 12, antrparantez 5nm işlemci kullanan geçmiş beyinli telefon olma özelliğini taşıyor. Bu işlemcide, 6 işlemci çekirdeği ve 4 grafik çekirdeği vadi alıyor. Apple’a bakarak bu işlemci, gelişigüzel android telefondan yüzde 50 henüz aceleci çalışıyor.
Demincek üstelik iPhone 12 kamera özelliklerine geçelim.Bu kameralardan biri 12MP F/1.6 diyafram açıklığına sahipken, farklı azrail tekrar 12MP çözünürlüğünde ve F/2.4 diyafram açıklığı ile birlikte ultra serbest zaviye sunuyor. Apple, telefonun 5G performansını 30 ülkede 100 operatörle test ettiğini söylüyor. Antrparantez iPhone 12’bile mevcut “beyinli bili modu” sebebiyle, bulunan etkinliğinize göre hızınız 4G’ye düşürülerek pil performansı sağlıyor.
iPhone 12; 64 GB, 128 GB, 256 GB ambarlama seçenekleriyle, sırasıyla 799 dolar, 849 dolar ve 949 dolardan 23 Ekim’de satışa çıkacak. iPhone 12 kül özellikler: iPhone 12 Mini, serinin arz hoşur ve arz çap telefonu olarak karşımıza çıkıyor. 5.4 inçlik ayrımsız ekrana cemaat telefon, 4K 60fps’ye kadar videoteyp kaydedebiliyor. Apple’ın A14 işlemcisinden yavaş kayran telefon, esasen 5G bağlantısını destekliyor. Apple’a bakarak iPhone 12 Mini; dünyanın bildirme süfli, yeryüzü ayrıntılı ve bildirme hafif 5G destekli telefonu olacak.Telefonun arkasında gene 12MP F/1.6 diyafram açıklığına esas alıcı ve 12MP çözünürlüğünde ve F/2.4 diyafram açıklığına sahip ultra serbest açılı almaç saha alıyor.
iPhone 12 Mini, 699 fiyatıyla Apple’ın serideki sunma sıkıntılı modeli olacak. Tıpkı zamanda telefon, 13 Kasım’dan itibaren satışa çıkacak. iPhone 12 Mini cemi özellikleri: Hem 6,1 pus iPhone 12 Pro hem da 6.7 inç iPhone 12 Pro Max, sabık seneki 5.8 parmak iPhone 11 Pro ve 6.5 pus iPhone 11 Pro Max’ten henüz iri. Özellikle iPhone 12 Pro Max, şimdiye kadarki yer nazik iPhone modeli yerine kayıtlara geçti. iPhone 12 Pro ve Pro Max modeli, gene A14 Bionic işlemcisinden bunaltıcı alıyor. Aynı zamanda bu telefonlar, sair modellerden ayrımlı namına LIDAR sensörü ile birlikte geliyor.Apple, LIDAR sensörünün netlemeyi şeş kata kadar elan aceleci arkaç getireceğini söylüyor. iPhone 12 Pro, üçlü art kamera kurulumuyla yeniden karşımızda. Geçen yılki iPhone 11 Pro modellerinde olduğu üzere, Apple tıpkı öğün henüz 12 megapiksel açık, telefoto ve ultra geniş azrail kullanıyor. iPhone 12 Pro Max modelindeki serbest açılı müşteri, henüz aceleci tıpkısı ƒ / 1.6 diyafram açıklığı sunarken, yüzde 27 oranında geliştirilmiş bağan kandil performansı vadediyor. Antrparantez telefondaki telefoto kontak lens, daha çok 4X gözlükçü yakınlaştırmayı destekliyor. Apple, iPhone 12 Pro Max modelinde ise elan ümranlı almaç özellikleri sunuyor. Bu telefonda, 2,5 kata kadar optik yakınlaştırma sunan ve 65 mm odak uzaklığına cemaat eskimemiş tıpkısı 12 MP telefoto azrail karşımıza çıkıyor.
iPhone 12 Pro 999 dolardan, iPhone 12 Pro Max ise 1099 dolardan başlayan fiyatlarla ve 128 GB, 256 GB ve 512 GB depolama seçenekleriyle satışa çıkma. iPhone 12 Pro, 23 Ekim’de satışa çıkma.iPhone 12 Pro tüm özellikleri: iPhone 12 Pro Max tüm özellikleri: Yıpranmamış soy sop bağlantı teknolojisi 5G, kullanıcılara faziletkâr hızda genel ağ ve akim rötar süresi üzere muhteşem özellikler sunsa üstelik daha bir nice büyüklük, bu teknolojiye amade değil. Ancak Samsung ve Huawei üzere beyinli telefon üreticileri, zat 5G destekli telefonlarını piyasaya sürerek bu uygulayım bilimi üzere ne büyüklüğünde amade olduklarını gösterdi. Apple ise Qualcomm ile yaşadığı sorunlar dolayısıyla 5G çevirge üretme üstüne kavrayışsız kalsa de eskimemiş tanıtılan bilcümle iPhone 12 modelinde bu uygulayım bilimi vadi alıyor.
.