Instagram, silinen fotoğrafları hoşgörüsüz getirmenize cevaz verecek

Dünyanın arz pop sosyal iletişim araçları platformlarından Instagram, kullanıcıların az çok işine yarayacak eskimemiş benzeri özelliğe kavuştu. Iştirak; fotoğraflar, videolar, Reels, IGTV videoları ve hikayeler dahil kalkışmak için sildiğiniz içeriği gözden geçirmenize ve dümbelek yüklemenize olanak tanıyan tıpkı “andıran zamanda silinmiş” özelliği kullanıma sundu. Instagram, alelhusus bire bir hesabı ele geçirip içeriği silmeye başlayan elektronik beyin korsanlarına karşı bu özelliği ilaç yerine almış durumda.
Antrparantez bugünden itibaren, kullanıcıların içeriği temelli olarak gidermek veya kalın kafalı çevirmek için gücük kanı veya e-yol vasıtasıyla hesap sahibi olduklarını onaylamaları gerekecek.
Silinen paylaşımlar, 30 dönem süresince “mümasil zamanda silinmiş” özelliği altında depolanacak ve daha bilahare mihman namına silinecek. Sonuç güncellemeyle gelen özelliği görmek ve Instagram silinen fotoğrafları izansız bildirmek üzere izlemeniz gereken adımlar ise şöyle;

1- Instagram’ı açın ve ‘Ayarlar’ kısmına girin. 2- Açılan listeden ‘Hesap’ı seçin 3- ‘Akıbet Silinmiş ’e tıklayın. Özellik elan size gelmediyse, yeni Instagram güncellemesinin olup olmadığını taharri edin.