İki kişilik oyunlar PLAY WITH ME Google Play Türkiye ’birlikte

16 yaşındaki tıpkısı Türk genci vasıtasıyla geliştirilen ve sıkıntılı dışında indirilme rekorları kıyamet Play With Me isimli baziçe, Türk kullanıcılarının beğenisine sunuldu.
İki kişinin bire bir anda oynayabildiği oyunları barındıran aplikasyon, serencam dönemde Google Play Store’birlikte dal sıraları zorluyor. Play With Me isimli uygulama ağız ağıza ücretsiz. 
Uygulamanın yer evire çevire özelliklerinden biri da genel ağ bağlantısına gerekseme duymadan tüm oyunların oynanabilir olması. Temas yaştan kullanıcıya seslenme etmekte olan uygulama içerisindeki oyunlar kompetitif ve düzenli yapısıyla özen çekiyor. Oyunlar iki kişilik oynanabilme özelliğine sahip olsa de isterseniz biricik nefis modu kullanarak kendinizle bile yarışabiliyorsunuz. İki yabanlık oyunlara olan ilginin serencam dönemde artmasıyla alay malay bir nice aplikasyon markette vadi alsa bile bunların çoğu kullanıcıların beğenisini kazanamıyor. Fakat Play With Me, şu dakika bu kategoride mevcut icraat arasındaki sunma iyi uygulama adına hücre çarpıyor.