Huawei’nin yıpranmamış amiral gemisi P50, hakeza görünecek

Sonuç zamanlarda yonga tedarik sıkıntıları ve ABD’nin yasaklarıyla ilgilenmek zorunda mütezayit Huawei, P50 serisini mart ayından nisana ertelemişti. Çinli aptal telefon üreticisi Huawei’nin üzerinde çalıştığı kullanılmamış amiral gemisi beyinli telefon modeli Huawei P50 karşı yıpranmamış görüntüler ortaya bundan sonra. Gelecek kamer düzenlenecek etknilikte tanıtılacak Huawei P50 serisi, devasa alıcı modülleriyle özen çekecek. Huawei P50’birlikte genişlik çok dikkat çeken molekül, arkadaki iki şişman dairenin bulunduğu kamera modülü olacak. Yıpranmamış oluşturulan render görüntüleri, henüz geçmiş sizlerle paylaştığımız dev almaç modülünü dahi doğruluyor.
Sızan bilgilere göre Huawei, daha önce oynak cihazlarda kullanılanların sunu büyüğü olan 1 inçlik bire bir anten kullanacak. Telefonun arkasında yer düzlük iki dev alıcı modülünde ikişer müşteri bulunacak. Bu modüllerin arasına ise LED flaş ışığı yerleştirilmiş. Yayınlanan görüntülere baktığımızda, Huawei P50’nin serinin değişik modellerine göre oldukça farklı görüneceğini söyleyebiliriz.
Huawei P50, merkezde tezyifkâr tıpkısı kodes bulunan 6,3 pus ekrana sahip olacak. Art ve zir çerçevelere yerleştirilmiş ayrımsız görüntülük altı pus izi tarayıcısı ve stereofoni hoparlörlerle gelmesi muhtemel telefon, ayrıca bir birlikte kızılötesi bağlantı noktasını barındıracak. Fakat bilcümle bu özelliklerin ve tasarımın makul olup olmadığı henüz bilinmiyor. Bu nedenle elan fazla detay için Huawei’nin resmi etkinliğini beklememiz gerekecek.