Honaz Belediyesi çalışanlarına özendirme morali

Denizli’de, Honaz Belediyesi aracılığıyla tıpkısı müddet geçmiş planlı maaş ve promosyon ihalesinde 15 bin 100 TL ile en faziletli teklifi vererek ihaleyi kazanan amme bankası ile şehremaneti beyninde tören düzeni imzalandı.

Başkanlık makamında düzenlenen törende Belediye Reisi Yüksel Kepenek ile kamu bankası ile söz konusu protokole ait hazırlanan evrakları imzaladı. İmza töreninde Komutan Yardımcısı Mustafa Avcı de hazır bulundu.

Belediye personeline 15 Bin 100 TL promosyon

Honaz Belediyesinde görev fail işyar, kontratlı işyar, amelî işçi ve ortaklık personeli tutmak üzere birlik personelin maaşlarının 3 sene süreyle yatırılacağı vezneci ve personele ödenecek teşvik miktarının belirlenmesi üzere düzenlenen ihaleyi, 15 bin 100 TL ile yeryüzü efdal teklifi veren amme bankası kazanmıştı. Banka eksiltme sözleşmesine göre 2022-2025 yıllarını içeren eskimemiş aylık anlaşması çerçevesinde uray personellerine ödenecek önceki maaş ile gelişigüzel tek seferde 15 bin 100 TL teşvik ödemesi yapacak. Başkan Pervane imza töreninin peşi sıra yaptığı açıklamada verilecek promosyonun personel üzere alımlı çalımlı olmasını diledi.

Şehremaneti marifetiyle 2021 yılında yapılan aylık ve teşvik ihalesinin, enflasyon şartları zımnında feshedilip bakir aynı promosyon ihalesi düzenlendiğini tabir fail Kepenek şunları kaydetti; “Belediyemizde işyar tüm personelimiz amacıyla düzenlediğimiz vezneci promosyonu ihalemiz esaslı olsun. Daha evvel imzaladığımız kavil feshedildi, günün koşullarına akıllıca namına yapılan yıpranmamış eksiltme sonucunda bu sevap 15 bin 100 liraya büyüklüğünde imdi. Belediyemizde birlikte çalıştığımız arkadaşlarımıza ekonomik yönden aynı destekte henüz bulunmanın balaban benzeri sevincini yaşıyoruz. Herhangi Bir biri bizim ayrı tıpkı değer haiz personellerimizi ilgilendiren mahiye promosyonu ihalesini sonuçlandırmış olduk. Personelimizin yüzünü güldüren eskimemiş ihalenin ve protokolümüzün alımlı çalımlı olmasını diliyorum” – DENİZLİ