Google Haritalar’da karı bulanıklaştırma lacerem yapılır

Muhtemelen, konusunda benzeri müşteri kurup takma edilmiş Google arabasını sokaklarda görmüşsünüzdür. Street View modu üzere çekimler eden bu arabalar, hiç mülakat etmediğiniz yerlerin sokak görünümünü Haritalar uygulamasına ekliyor. Fakat mahremiyet sizin için önemliyse, evinizi Google Haritalar’üstelik bulanıklaştırmayı düşünebilirsiniz. Sokak Görünümü’nde eviniz dumanlı görünürse, başkaları mülkünüze çalmak için Google Haritalar’ı kullanamaz. Potansiyel davetsiz misafirlerin, hırsızların veya dolandırıcıların hakkınızda öğrenebileceklerini sınırladığı amacıyla bu az çok kullanışlı tıpkı seçenektir. Çıkmaz Görünümü ayrıca; yabancılara evinizin görüntüsünü ve berrak adresini verebiliyor. Bu nedenle hırsızlar ve diğer şiddetli niyetli kişiler, hedefleri üzerine daha fazla bilgi olmak için Google Haritalar’ı kullanabilir. Daha Çok Google Haritalar’da evinizi sebep bulanıklaştırmanız gerektiğini biliyorsunuz. Ancak, bitmeme etmeden ilk, bulanıklaştırma işleminin ansız alınamayacağını unutmayın. Evinizi Google Haritalar Çıkmaz Görünümü’nde bulanıklaştırmak üzere aşağıdaki adımları takip edin: 1- maps.google.com’u açın. 2- Evinize gidin. 3- Çıkmaz Görünümü simgesini evinizin yanındaki yola sürükleyin. 4- Görünümü mülkünüze odaklayın. 5- Sıhhatli madun köşedeki, Sorun bildirin’e tıklayın. 6- Burada adresin makul olup olmadığını arama edin (değilse gabi dönün ve yeniden deneyin). 7- Peşi Sıra, evinize odaklanmak için Fon önizlemesini ayarlayın. 8- Bu resmi illet bildiriyorsunuz? kısmını makul yerine doldurun ve bozukluk bulanıklaştırmak istediğinizi tafsilatlı namına açıklayın.
9- e-Kez adresinizi ve reCAPTCHA doğrulamasını yapın. 10- Yer altta “Gönder” butonuna tıklayarak, bulanıklaştırma talebinizi gönderin. Gelişmemiş ayrımsız süre bilahare, şu şekilde aynı e-defa alacaksınız: “Çıkmaz Görünümü resmiyle ilişkin nitelik sorunlarını bildirdiğiniz amacıyla teşekkürname ederiz. Görüntülerimizi imar etmek amacıyla sürekli çalışıyoruz ve seçkin zaman dünyanın seçme yerinde daha aşkın yerde açar kullandığımızı (ve baştan sürdüğümüzü!) paylaşmaktan çalkantı duyuyoruz.
Bu taleplerin hacmi dolayısıyla sizinle direkt iletişime geçemeyebiliriz, ancak bu sorunu belirlemedeki yardımınız üzere teşekkür ederiz.
Google Haritalar Ekibi” Eğer gönderdiğiniz istek akla yatkın bulunursa, mülkün bulanıklaştırılması birkaç dönüş ortamında tamamlanacaktır. Yüzleri, plakaları ve antrparantez cümle araçları bulanıklaştırmak amacıyla aynı ara bulucu kullanabileceğinizi belirtelim. Evinizi bulanıklaştırmak herhangi bir ne kadar makul olsa birlikte bu seçkin antlaşma müfit olmayabilir. Söz Gelişi mülkünüzü satmayı planlıyorsanız, Sokak Görünümü’nde dumanlı olması sizi almaç bulma konusunda dezavantajlı duruma düşürür. Ayrıca; yeni cemaat, evini Google Haritalar’bile dercetmek isteyebilir, ancak bulanıklaştırmayı kafasız alamazsınız. O ahit Google Haritalar’ın alternatiflerini düşünmeniz gerekir. Bing, Yandex ve Apple Haritalar’ın hepsinde mülkünüzün fotoğraflarını taharri edebilirsiniz.