Erciyes ’e önceki Ukraynalı seyyar kafilesi geldi

2021-2022 yılının kayak sezonunu açan Erciyes ’e, Ukrayna’dan önce barhana geldi. Kafilenin karşılamasında konuşan tesisin yöneticisi Meram Cahit Cıngı, “Bu sene haftada en beş altı 3 uçak seyyar bekliyoruz.” açıklamasını yaptı. Sezonun açılmasının ardından geçtiğimiz hafta sonu mevrut Polonez turistlerden bilahare zaman bile charter uçuşla Ukraynalı 212 seyyah şehre geldi. Havaalanından çıkan turistler yay dinletisi ile karşılandı. Erciyes ’e önceki Ukraynalı turist kafilesi geldi
Ukrayna ’nın Erciyes Kayak Merkezi üzere yüce tıpkı pazar olduğunu söyleyen Cıngı, “2 dolaşma önce Polonya ’dan mevrut önce kafilemizi karşılamıştık. Zaman bile Ukrayna ’dan bu zaman üzere planlanan ilk uçuş şehrimize ulaştı. Burada gine Şehit Cennet Kahraman İlkokulu öğrencileri ile misafirlerimizi karşılıyoruz. Tekrar mutlu aynı dönüş geçiriyoruz. Çok şükür Erciyes ’te mevsim çok mebzul başladı ve çabuk şekilde da ilerliyor. Yılbaşı itibari ile sadece charter uçuşla mevrut 4 uçak yabancı misafirimiz olacak Erciyes ’te.
Elbette Ukrayna bizim sunu büyük pazarımız. Geçtiğimiz yıl tahminî 15 bin Ukraynalıyı Erciyes ’te ve şehrimizde mihman etmiştik, bu sene bile gene Kiev ’den ve özge şehirlerden charter uçuşlarla haftalık en bir iki 3 uçuşla kayağa gelecek, buradaki Kapadokya bölgesini, Kayserimizi gezecek misafirlerimizi Erciyes ’te inşallah mutlu aynı tatil geçirmeleri amacıyla ağırlayacağız.” dedi.