Dövme Modelleri mi Arıyorsunuz?

Dövme, son zamanlarda kullanımı oldukça yaygın olan ve bireyin kendisini vücuduna işlediği sanat ile yansıtmasına yardımcı olan bir eylemdir. Hal böyle iken; vücuduna dövme yaptıranların sayısı, hatta ve hatta dövmeler ile vücudunu kaplatanların sayısı giderek artış göstermektedir. Dövme modelleri de bu noktada önemli bir yer kaplamaktadır. Bireyler vücutlarında yansıtacağı en iyi dövme modellerini arama peşine düşer. Dövme modelleri, birbirinden özel ve birbirinden eşsiz olabilir. Önemli olan kendinizi anlatan en uygun modeli, kendi vücudunuza yansıtabileceğiniz en başarılı dövme stüdyosunda yaptırabilmenizdir.

Peki, hayalimizdeki ya da kafamızdaki düşündüğümüz, bizi dış dünyaya daha iyi anlatacak dövmeyi bulduk diyelim. Bunu nerede yaptıracağız?

İstanbul Dövme Stüdyosu Ra’s Tattoo Gallery!

Dövme modelinizi buldunuz diyelim, bu modeli işleyebileceğiniz en iyi yer: Ra’s Tattoo Gallery diyebiliriz. Birbirinden değerli dövme sanatçılarıyla hizmet veren Ra’s Tattoo; sanatın doğru sanatçıyla buluştuğu bir çerçevede insanın en önemli formu olan vücudu kişiye özgü tasarımlarla buluşturmak için açılmış bir sanat galerisidir. İstanbul dövme stüdyosu dendiğinde akla gelen ilk stüdyolardan biri olma özelliğini taşıyan Ra’s Tattoo Gallery, dövme fiyatları konusunda da müşterisine en öngörülebilir bütçeyi sağlamaktadır. 

İstanbul dövmeci ya da Kadıköy dövmeci dendiğinde rahatlıkla bulup, güvenebileceğiniz Ra’s Tattoo Gallery; Bostancı’da yer almaktadır. Açık adres bırakacak olursak:

  • Bostancı, Bahçelerarası Sk. No:1-A, 34744 Kadıköy/İstanbul

Dövme Fiyatları Ne Kadardır?

Dövme modelleri erkek ya da dövme modelleri kadın gibi arama sorgularını oldukça kullanan bireylerden biri de siz iseniz, illa ki dövme fiyatları sorgusunu da bir kez olsun aratmayı ihmal etmemişsinizdir. Ra’s Tattoo Gallery’de dövme fiyatları çeşitli etkenlere bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Bu etkenler:

  • Dövme boyutu,
  • Dövmenin işciliği,
  • Kullanılacak boya,
  • Kullanılacak boyanın cinsi,
  • Seans aralığı gibi etkenlerden geçmektedir.

Bu sıralanan etkenler sadece birkaçı olmak üzere en doğru dövme fiyatları hakkında bilgi alabilmeniz için en profesyonel dövme stüdyosu olarak gösterilen Ra’s Tattoo Gallery ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.