Cumhur Reisi Erdoğan’ın 26 Kasım’da planlanan Konya ziyareti

SELIM Tümen Konya İl Başkanı Hasan Angı, Reisicumhur Recep Tayyip Erdoğan’ın 26 Kasım’da Konya’ya müjdelerle geleceğini belirtti.

Angı, partisinin diyar başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Mevlana Meydanı’nda Reisicumhur Erdoğan’ın katılımıyla yapılması planlanan törende, haddinden fazla sayıda kamu hizmetinin şişko açılışının yapılacağını söyledi.

Törende ara sıra hür teşebbüs tesislerinin birlikte açılışının yapılacağını belirten Angı, “Cumhurbaşkanı’mızın 2002’den bu yana değme gelişi şehrimizde bire bir coşku oluşturuyor. Bazı gündemde olan işlerin masaya yatırılması, verilen talimatların sahada görülmesi, bitirilen tesislerin hizmete sunulması şehrimiz namına mehabetli.” ifadesini kullandı.

Angı, SELIM Öğür iktidarında gelişigüzel alanda yapılan çalışmalar ve projelerin şehre ve ülkeye değer kattığını vurguladı. Bu çalışmalara aleniyet vermeden bitmeme edeceklerine dikkati çekici Angı, şöyle konuştu:

“Baktığımızda Genel Başkan’ımızın ister Başbakanlığı gerekse Cumhurbaşkanlığı döneminde Konya’nın 80-100 almanak projeleri hayata geçirildi, gerekseme olan bakir projelere üstelik kere açıldı. Reisicumhur’mız, Konya’yı seven ve değer veren tıpkı herif. Bunun karşılığında üstelik Konya, DOĞRU Tümen’ye olan nazik desteğini ortaya koydu ve sabık seçimde üstelik bunu artırarak bitmeme ettirdi. Allah’ın izniyle esasen kıymetli hemşehrilerimiz Cumhurbaşkanı’mıza bu desteğini artıracak. Bundan genişlik ufak bire bir tereddüdümüz yok. Bunu sahada görüyoruz.”

Angı, mecmu Konyalıları Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müjdelerini sunacağı ülfet programına çağırma ederek şunları kaydetti:

“Bazen hizmete girecek tesislerle canlı bağlantılar gerçekleştirilecek. O bölgelerde dahi bakanlarımız kayran matlup. Sonrasında yeniden bitmeme edecek programlarımız var. Teşkilat buluşması şeklinde genişletilmiş İlçe Enformasyon Meclisimizi gerçekleştireceğiz. Gençlerle bire bir araya gelip ‘İlk Oyum Erdoğan’a’ çerçevesinde o buluşmayı bile inşallah gerçekleştirmiş olacağız. Tıpkı bütün namına Konya o ahit Mevlana Meydanı’nda Cumhurbaşkanı’mızla hemhal olacak. Yediden yetmişe herkesi Mevlana Meydanı’na bekliyoruz. O heyecan bizim üzere büyük, Cumhurbaşkanı’mızın o cümbüş karşısında vereceği müjdeler de gibi. O günü birlikte yaşayalım istiyoruz.”